Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter

Politica de confidenţialitate - Librarie crestina online

Bine ai venit pe www.viatasisanatate.ro!

Pentru a putea comanda cărţi pe site-ul www.viatasisanatate.ro, trebuie ca mai întâi să-ţi creezi un cont. Pentru a-ţi crea un cont, este necesar să furnizezi anumite date care vor fi necesare pe durata întregului proces de comandă, procesare şi expediere a produselor. 

Exprimându-ţi acordul asupra furnizării datelor solicitate, accepţi ca S.C. Editura Viaţă şi Sănătate S.R.L. să folosească datele furnizate în scopul derulării tuturor etapelor până la finalizarea comenzii, dar şi pentru a-ţi transmite informaţii în ceea ce priveşte ofertele de carte.  

S.C. Editura Viaţă şi Sănătate S.R.L. respectă legile în vigoare privind confidenţialitatea datelor.

S.C. Editura Viaţă şi Sănătate S.R.L. se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terţi şi să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi, precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi de ofertele sale.

S.C. Editura Viaţă şi Sănătate S.R.L.:
– nu încurajează spamul;
– nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice);
– nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site;
– nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.viatasisanatate.ro adresa sa de e-mail poate opta ca aceasta să fie ştearsă din baza de date.

S.C. Editura Viaţă şi Sănătate S.R.L. respectă prevederile OG 130/2000. Potrivit Articolului 4, alineatul 1, litera b, „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”, redactată cu caractere îngroşate. În cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fără cerere de comandă din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14.


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon