Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
05 May 2014

Cu multă vreme în urmă, un împărat bătrân, aflat pe patul morții, și-a chemat cei trei feciori și, după ce a fost sărutat de fiecare din ei, le-a oferit câte un dar. Celui dintâi, i-a dăruit sabia sa. Celui de-al doilea, i-a lăsat armăsarul său. În fine, mezinului i-a dat o carte pe care o ținuse toată viața la căpătâi. După plecarea feciorilor, un sfetnic cu părul argintiu l-a întrebat pe împărat de ce i-a dăruit mezinului doar o carte. Împăratul i-a răspuns:
— Pentru că vreau ca el să fie cel care îmi va urma la tron. Iar înțelepciunea nu depinde nici de sabie, nici de cal, ci izvorăște dintre filele cărții.

În data de 26 mai 2014, Editura Viață și Sănătate are ocazia (și onoarea) de a li se alătura părinților, instructorilor, bunicilor și profesorilor în nobila sarcină de educare a copiilor. Iar instrumentul pe care editura este gata să-l așeze în mâna fiecărui copil este cartea. Fie că vorbim despre povestiri, poezii, jocuri sau materiale educative, oferta este suficient de bogată și de atractivă încât fiecare copil să aibă ceva de pus în rucsăcel.

Ziua Celor Mici – ajunsă acum la a II-a ediție – este o nouă ocazie de a-i ajuta pe copii să devină împărați, să fie cap, nu coadă. Dragostea de literă, de cuvânt, de poezie, de povestire – într-un cuvânt, de carte – se deprinde din primii ani ai vieții. Să le oferim celor mici șansa de a deveni cu adevărat mari. Să le punem în mână o carte!


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon