Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
20 Sep 2013

Ziua Bibliei la Editura Viață și Sănătate este evenimentul în care Biblia devine produsul central al unei oferte speciale. Printr-o reducere semnificativă de preț, dar și o mare paletă de formate și opțiuni, alaturi de cărți și alte resurse pentru promovarea Bibliei, Cartea Cărților este promovată intens pe parcursul a 24 de ore.

Și în acest an ne-am străduit să vă răsplătim așteptarea cu câteva noutăți de marcă. Dintre cărțile pentru cunoașterea Bibliei am ales titluri noi prin care scrieri profetice, precum Daniel și Apocalipsa, devin, din cărți enigmatice, niște oaze de lumină și de speranță. După succesul înregistrat de cartea Interpretarea Scripturii, vă propunem un volum companion, la fel de dens și de interesant, cu titlul Principii de înţelegere a Bibliei.

Ne-am gândit și la cei mici. Pe lângă Bibliile pentru copii (ilustrate, de colorat sau cu povestiri), avem două cărți de jocuri biblice. Pentru o apropiere mai bună de Scriptură, redactorii noștri de copii au pregătit cartea ilustrată Minunata aventură a Bibliei de-a lungul secolelor. Desigur, produsul premium al evenimentului este setul de 6 volume ilustrate Descoperă Biblia, care nu ar trebui să lipsească din biblioteca copiilor sau a nepoților dvs.

Pe 28 octombrie, vă așteptăm să ne vizitați în librăriile Sola Scriptura din toată țara, să accesați site-ul viatasisanatate.ro sau să intrați în legătură cu operatorii noștri prin oricare din mijloacele de comunicare de la pagina de contact.

Este ocazia ideală de a cumpăra o Biblie – pentru misiune sau pentru a o oferi cadou cuiva drag. Ziua Bibliei din anul 2013 poate deveni ziua în care și altcineva Îl descopera pe Dumnezeu

Descarcă ofertă ziua Bibliei :  Pliant limba română                                     Pliant limba maghiară


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon