Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
11 Jun 2013

În numărul din iunie al revistei, în editorial, veţi găsi câteva informaţii legate de ziua de 14 iunie, dedicată pe plan mondial donatorilor de sânge. Mottoul campaniei de anul acesta este: Donarea de sânge – un dar care salvează vieţi.

La rubrica de cardiologie, aflăm despre tratamentul fibrilaţiei atriale, afecţiune prezentată în numărul anterior. Iar despre diabet şi despre legătura sa cu depresia, aflăm noutăţi din articolul de fond şi cel de psihiatrie. Lucruri importante şi de actualitate acum, vara, în articolul despre cancerul de piele. Despre mult discutata dietă de crudităţi – adevăruri ştiinţifice surprinzătoare, în articolul special.

Asistentul medical ne învaţă cum putem trata durerea de cap… de la picioare, iar rubrica „Mirabila fiinţă" din acest număr ne prezintă arcul reflex – extraordinarul mecanism de producere a reacţiilor involuntare, de obicei de apărare, pe care conştiinţa nici măcar nu le comandă, ci doar le înregistrează.

Ceva neaşteptat despre încălţămintea sportivă, scumpă şi performantă – argumente ştiinţifice pentru a redescoperi cât este de sănătos să mergem… desculţi! (Evident, pe unde şi când se poate!)

Nu uitaţi articolele de familie despre neînţelegeri şi posibilităţi de a le rezolva, despre adolescenţi şi poveşti cu berze, despre prieteni şi bunici…

Lectură plăcută şi cu folos!


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon