Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
25 Apr 2014


În ultimul deceniu, la nivel mondial, au fost distribuite cărți misionare ale anului în sute de milioane de exemplare. Fiecare nou titlu al unui an, cu tematică aparte, s-a adăugat colecției, astfel încât să se poată ajunge la un public cât mai divers, prezentându-i mai multe dimensiuni ale mesajului adventist (ex.: Biblie, profeție, sănătate, Isus Hristos).

„Întrucât inițiativa a fost simțită ca o binecuvântare în multe locuri din lumea aceasta, liderii bisericii au luat decizia de a face din Ziua Cărții Misionare un program oficial pentru biserica mondială”, explică Wilmar Hirle, adjunctul directorului de publicații de la Conferința Generală.

În România, Departamentul Publicații al Uniunii a ales ca sâmbătă, 26 aprilie 2014 să fie Ziua Cărții Misionare. Este o perioadă în care creștinii din România se salută cu „Hristos a-nviat!”, în care o discuție despre Dumnezeu, viață și viitor este bine-venită.

„Fiecare credincios ar trebui să se implice în programul misionar de distribuire în masă”, îndeamnă Ted Wilson, președintele Bisericii Adventiste și unul dintre promotorii marcanți ai cărții misionare a anului. „Semnele din jurul nostru ne indică faptul că trăim în vremuri foarte apropiate de iminenta revenire a lui Isus.” Într-adevăr, evenimentele internaționale ne atrag atenția. Feriți de extrema alarmismului, dar și de cea a delăsării, suntem chemați să fim în stare de veghe, să ne implicăm în misiune.

Anul acesta, pentru Ziua Cărții Misionare în România, sunt propuse trei titluri care să acopere un public cât mai divers atât prin prisma beneficiarului final, cât și a dătătorului câștigat de titlul respectiv, pe care acum îl promovează cu drag aproapelui său. Titlurile disponibile sunt: Idei CREATIVE (cartea anului 2014, parte a proiectului evanghelistic de sănătate pentru 2014, preț 2,5 lei), Tragedia veacurilor (cartea anului în 2012 și 2013, o carte mereu actuală de profeție biblică, preț 5,5 lei) și Calea către Hristos (un titlu clasic pentru a-l conduce pe om la Mântuitorul omenirii, preț 1,5 lei).

Pentru detaliile programului din 26 aprilie, vă invităm să vă adresați directorilor de publicații de la conferințe, prin pastorii comunităților.

Mai jos vă punem la dispoziție cateva linkuri de unde puteți descarca un material video legat de acest eveniment - un program complet de prezentare a proiectului, cartilor si cateva recomandari ale liderilor bisericii din Romania.

(Conținutul celor trei linkuri este același)

Server1:  MATERIAL DE PREZENTARE

Server2:  MATERIAL DE PREZENTARE

Server3:  MATERIAL DE PREZENTARE


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon