Inchis pentru inventar
Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter

NU ȚINE LUMINA DOAR PENTRU TINE!

Probabil că te gândești de mult să faci ceva special pentru semenii tăi, ca ei să Îl cunoască pe Dumnezeu și să se bucure de părtășia unei relații
mântuitoare cu El.

Există ceva ce putem face toți, indiferent de vârstă sau ocupație – putem oferi o carte.

CE ESTE „SĂPTĂMÂNA MISIUNII PRIN CARTE”?

O provocare pentru toți cei care se bucură de o relație fericită cu Dumnezeul lor. O perioadă, 4–11 decembrie 2021, în care Departamentul de Publicații și Editura Viață și Sănătate oferă la preț special 7 titluri de carte, pe care cei care doresc pot să le cumpere și să le dăruiască celor care au atâta nevoie de ele. Poți cumpăra pachetul cu cele șapte cărți sau doar câteva dintre ele. Cărțile vizează toate categoriile de vârstă și de interese.

DE CE O „SĂPTĂMÂNĂ A MISIUNII PRIN CARTE”?

Pentru că manifestăm un interes foarte mare pentru răspândirea cărților religioase și în timpul Săptămânii de Rugăciune, dorim ca întreaga biserică să aibă ocazia să se roage și să lucreze. Copiii, tinerii, adulții sau vârstnicii vor avea oportunitatea să cumpere la reducere și titluri care în mod obișnuit nu sunt reduse, în așa fel încât să existe o ofertă bogată din care fiecare să poată alege ceea ce i se potrivește cel mai bine celui care va primi darul. Fiecare carte va conține și un cod QR, pentru ca cititorul interesat să acceseze mai multe informații.

CUM MĂ POT IMPLICA?

Am pregătit două pachete de cărți la un preț special. Un pachet în limba română și un pachet în limba maghiară. Lansează o precomandă pentru pachetul dorit.  

Perioadă pentru precomandă: 10 octombrie - 10 noiembrie
Livrare: 15 - 30 noiembrie

COMPONENȚĂ PACHET DE CĂRȚI ÎN LIMBA ROMÂNĂ
 • Tragedia Veacurilor - ed. color
  Tragedia veacurilor se numără printre cele mai cunoscute și citite cărți ale scriitoarei creștine Ellen G. White, fiind a cincea dintr-o serie care prezintă istoria lumii din perspectiva Bibliei și a creștinismului. Aproape două milenii de creștinism sunt trecute în revistă prin prisma raportării umane la principiile divine, autoarea evidențiind felul în care, întotdeauna, în mijlocul decăderii spirituale generalizate au existat oameni, grupuri și mișcări religioase care au lupta pentru cauza lui Dumnezeu, în baza unui „Așa stă scris!”
  Ediția de față, prezentată în condiții grafice deosebite, hardcover și full color, captivează cititorii prin aspectul vizual inedit, îmbogățit cu aproape 300 de ilustrații, fotografii și picturi clasice care ilustrează subiectele abordate de scriitoarea americană, lărgind și adâncind perspectiva celor interesați să afle mai multe despre istoria creștinismului.
 • Calea către Hristos - ed. color
  Tipărită în milioane de exemplare această carte continuă să ofere inspirație și sens în viață, tuturor celor care o citesc. Formatul actual disponibil pentru prima dată pe piața din Romania, realizat cu foarte mare atenție la detalii se constituie poate în cel mai valoros cadou pe care-l poți oferi cuiva.
 • Trei mesaje pentru o lume ce freamătă
  Într-o abordare originală și dinamică, autorul Clifford Goldstein, analizează cele trei solii îngerești din Apocalipsa scoțând la lumină sensuri și nuanțe neașteptat de actuale. O lectură plăcută și revelatoare atât pentru cititorul obișnuit cu interpretarea profețiilor apocaliptice cât și pentru cei care află de ele pentru prima dată.
 • Isus este totul, prietene
  O carte din categoria celor esențiale, ce oferă răspuns la întrebarea „Ce să fac ca să moștenesc viața veșnică?”. Este o carte ce se adresează tinerilor, dar în egală măsură oricui este interesat să găseasă esențialul pentru viața aceasta. Titlul cărții poartă cu sine miezul bogat pe care cititorul îl poate descoperi citind această carte.
 • Sănătatea și starea de bine
  Abordând fiecare aspect al fiinţei noastre, principiile acestei cărți te vor conduce spre o stare de sănătate, de bine. Respectarea lor te va ajuta să ai o minte ageră și curată, un trup în formă, să fii optimist, echilibrat emoţional și bine ancorat spiritual. Secretele nu mai sunt secrete!
 • Talita
  Talita e inspirată de două istorii biblice: cea despre învierea fiicei lui Iair și cea despre băiețelul ale cărui pâini și pești au hrănit mii de oameni. Eroina cărții e o fetiță pe care o boală misterioasă o obligă să zacă în pat. Dar, când aude despre un om numit Isus, care vindecă bolnavii, Talita întrezărește o rază de speranță.
 • Agenda pentru femei
  Având un concept grafic deosebit și un conținut de calitate, Agenda pentru femei, poate reprezenta un cadou potrivit pentru o persoană dragă. Cu siguranță mesajele ei vor inspira viața persoanei care o va primi. Agenda este disponibilă în format cusut, având copertă cartonată buretată.  

PRECOMANDĂ PACHET LIMBA ROMÂNĂ - 77 lei

COMPONENȚĂ PACHET DE CĂRȚI ÎN LIMBA MAGHIARĂ
 • Tragedia veacurilor - ed. color
 • Sănătatea și starea de bine
 • Isus este totul prietene
 • Trei mesaje pentru o lume ce freamătă
 • Calea către Hristos - ed. color
 • Mielul fără cusur
  Apelând la detalii surprinzătoare, David Edgren reconstruiește sub formă de povestire scena premergătoare crucificării Mântuitorului Isus Hristos oferind ascultătorului o imagine cât mai completă asupra acestui eveniment. Chiar dacă adresabilitatea primă îi vizează pe copii, mesajul transmis are menirea de a reașeza pe orice ascultător în fața unui eveniment care a împărțit istoria lumii noastre în două.
 • Educație
  Cartea Educație abordează aspecte care vizează colaborarea care ar trebui să existe între profesori şi părinţi, modul în care ar trebui să se raporteze profesorii la elevi. Citit cu interes şi cu minte deschisă, volumul de faţă se va dovedi un real ajutor pentru toţi cei implicaţi în procesul educativ, de la profesori până la părinţi.

PRECOMANDĂ PACHET LIMBA MAGHIARĂ - 77 lei

Comandă și dăruiește!


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon