Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
29 Aug 2019

Ingrediente:

  • 1 kg vinete
  • 100 g unt
  • 300 ml lapte soia (sau de vacă)
  • 4 linguri făină
  • 3 ouă
  • 3,4 căței de usturoi
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Vinete se curăță de coajă, se taie rondele și se înăbușă în 50 g unt, până se înmoaie complet.
Separat, se prepară sosul alb din 50 g unt, făină și lapte.
Se amestecă sosul alb cu piureul de vinete, usturoiul tocat fin, gălbenușurile, sare, pătrunjelul tocat fin și, la sfârșit, cu albușurile bătute spumă.
Compoziția astfel obținută se toarnă într-un vas de ceramică sau de sticlă uns cu unt și se dă la cuptor, la foc iute, 30 de minute.
Sufleul se servește cald.


Farfurii cu sănătate!

 

 

 


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon