Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
`
18 Apr 2019

Ingrediente:

  • 2 legături frunze de ștevie (circa 20 de frunze potrivite)
  • 1 cană orez integral
  • 2 cepe
  • codițe de ceapă verde de la 5 fire de ceapă
  • 1 linguriță sare
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml suc de roșii
  • 1 linguriță boia de ardei dulce

 

Mod de preparare:

Orezul se fierbe 35 de minute în 1,5 l apă. Între timp, se pregătesc legumele.
Frunzele de ștevie se opăresc 1 minut în apă clocotită. Se scurg apoi și se toacă.
Separat, ceapa tocată mărunt se călește 2-3 minute într-o cratiță de circa 2 l, apoi se adaugă și sucul de roșii.
Când a fiert orezul (după 35 de minute), se răstoarnă peste ceapa călită, apoi se adaugă și sarea, boiaua și, la urmă, ștevia tocată și uleiul.
Se amestecă bine.


Farfurii cu sănătate!



Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon