Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter

13-04-2018

Ingrediente:

  • 500 g broccoli
  • 500 g cartofi
  • 400 g maioneză de tofu (rețeta de mai jos)
  • 2,3 căței de usturoi
  • 2,3 linguri de ulei
  • frunze de pătrunjel
  • frunze de țelină
  • condiment Vito
  • sare, după gust

 

Mod de preparare:

Broccoli se desface în buchețele și se fierbe în puțină apă cu sare. Cartofii se taie cuburi și se fierb în puțină apă și 2,3 linguri de ulei. Se pun într-o bucată de tifon: usturoiul, frunzele de țelină și frunzele de pătrunjel; se leagă tifonul și se pun în mijlocul cartofilor care fierb. După ce s-au fiert cartofii se scoate tifonul și se aruncă. Se adaugă condimentul Vito și sare, după gust. Într-o tavă unsă în prealabil cu puțin ulei, se pun starturi alternative de cartofi, maioneză, broccoli, iar pentru ultimul strat se pune din fiecare, pentru a avea un aspect frumos. Se acoperă tava cu folie de aluminiu și se dă la cuptor pentru 30 de minute.

 

Ingrediente maioneză:

  • 100 g tofu simplu
  • 100 g tofu afumat 
  • 3 cartofi fierți
  • 1 cățel de usturoi
  • 4,5 linguri ulei de măsline
  • condiment Vito
  • sare, după gust

 

Mod de preparare maioneză:

Se pun în blender toate ingredientele și se mixează bine, uleiul adăugându-se puțin câte puțin în timp ce mixerul merge.

 

Farfurii cu sănătate!



Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon