Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
`
22 Aug 2019

Ingrediente:

  • 1 pepene galben (1 kg)
  • 2 linguri miere
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 1 linguriță ghimbir ras
  • opțional: frunze de mentă

 

Mod de preparare:

Pepenele se taie felii și se pasează în blender împreună cu mierea și sucul de lămâie. Apoi se adaugă și ghimbirul.
Compoziția se toarnă într-un vas de plastic și se pune în congelator.
După ce a înghețat bine, se scoate din congelator, se lasă puțin să se dezghețe, se sfărâmă bucăți, apoi se pasează din nou în blender.
Crema obținută se servește ca înghețată.
Se ornează cu mentă tocată mărunt.


Cupe cu sănătate!



Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon