Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter

14-02-2019

Ingrediente:

  • 1 vânătă mijlocie
  • 1 dovlecel mic
  • ½ linguriță boia de ardei dulce
  • 2 linguri ulei
  • ½ linguriță sare
  • ¼ linguriță busuioc pisat

 

Mod de preparare:

Vânăta se coace, se curăță de coajă și se lasă să se scurgă bine.
Dovlecelul se curăță de coajă și se fierbe 5 minute. Se scoate apoi din supa în care a fiert și se lasă la răcit.
Vânăta și dovlecelul astfel pregătite se pun pe un tocător de lemn și se toacă bine cu un cuțit de lemn. Se pun într-un castron și se încorporează treptat uleiul, iar la sfârșit se pun sarea, boiaua și busuiocul.
Pateul se servește pe pâine, cu roșii.


Farfurii cu sănătate!

 

 

 

 

 



Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon