Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
`
10 Oct 2019

Ingrediente:

Blatul

  • 2 căni fulgi de ovăz fini
  • 1 cană curmale fără sâmburi
  • 5 linguri apă

Crema

  • 2 căni curmale fără sâmburi
  • 1 banană
  • 2 linguri unt de arahide

Glazura

  • ½ cană unt de cacao
  • 2 linguri pudră de cacao

 

Mod de preparare:

Înainte de a pregăti reţeta, se pun curmalele în apă fierbinte timp de 15 minute, pentru a se înmuia.
Pentru blat, se adaugă fulgii de ovăz, curmalele şi apa în robotul de bucătărie şi se amestecă până se combină ingredientele.
Compoziţia se pune în forme, tăvi sau caserole şi se întinde astfel încât să aibă înălţimea de vreo 7-8 cm.
Pentru cremă, se adaugă ingredientele (curmalele, banana şi untul de arahide) în robot şi se amestecă până se ajunge la o compoziţie omogenă.
Crema se întinde peste blat şi apoi introducem tava la frigider.
Pentru glazură, topim untul de cacao şi îl amestecăm cu pudra de cacao.
Scoatem prăjitura din frigider şi o tăiem în bucăţi mici, pe care le punem pe o farfurie sau un platou.
Luăm cu linguriţa glazură şi o turnăm pe fiecare bucată în parte.
Twix-ul astfel făcut se păstrează la rece. 

Farfurii cu sănătate!


Sufleu de vinete

29-08-2019


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon