Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter

22-06-2018

Ingrediente:

  • 1 kg dovlecei micuți
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 200 ml suc de roșii sau 4,5 roșii
  • 1 lingură vegeta
  • 2 linguri ulei
  • 1 legătură de leuștean
  • un ou
  • borș sau zeamă de lămâie sau acreală de corcodușe

 

Mod de preparare:

Morcovul și rădăcina de pătrunjel se pun la fiert într-o oală cu apă care clocotește. După aproximativ 10 minute, se adaugă ceapa tăiată mărunt, apoi dovlecelul tăiat cuburi mai mari. Când sunt aproape gata, punem sucul de roșii, borșul și uleiul. Se drege cu un ou și se servește cu leuștean verde.

 

Farfurii cu sănătate!


DESERT HAWAIAN

14-06-2018


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon