Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
`
12 Mar 2020

Ingrediente:

  • 1 țelină – aproximativ 700 g
  • 1 ceapă mare
  • 3 căței de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 1 cartof
  • 70 g caju hidratat
  • 30 g semințe de pin hidratate
  • 1,5-2 l apă
  • câteva crenguțe de cimbru proaspăt
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Se curăță țelina, ceapa, usturoiul, morcovul, păstârnacul și cartoful și se taie grosier. Se pun la fiert în apă.
Când toate rădăcinoasele sunt fierte, se adaugă cimbrul proaspăt și se mai lasă pe foc timp de 2-3 minute, apoi se stinge.
Se lasă legumele la răcit vreo 10-15 minute, apoi se adaugă nucile caju și semințele de pin hidratate și se mixează împreună până la obținerea unei supe cremoase și fine.
Se sărează după gust și se servește cu un fir de ulei de măsline presat la rece.


Farfurii cu sănătate!



Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon