Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter

09-08-2018

Ingrediente:

  • 1 conopidă potrivită
  • 1,2 cartofi
  • 2 rădăcini pătrunjel
  • 2 morcovi
  • 1,2 cepe
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1 linguriță ulei
  • 1 linguriță sare
  • 100 ml suc de corcodușe verzi

 

Mod de preparare:

Se pregătesc legumele, conopida se desface buchețele, iar celelalte se taie bucăți. Se pun la fiert în circa 2,5 l apă care clocotește (conopida se pune la 10 minute după aceea, ea fierbe mai repede). Se lasă să fiarbă încet 25 de minute. Se scurge supa în altă oală, iar legumele se pasează. Se pun din nou în oala de supă, se amestecă bine, se adaugă sucul de corcodușe verzi pentru acrit. După 2,3 minute se pune și sarea, uleiul și se oprește focul. Pătrunjelul tocat fin se presară în farfurie când se servește.

 

Farfurii cu sănătate!


PATEU DE MĂSLINE

26-07-2018


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon