Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
`
09 Jul 2020

Ingrediente: 

  • 2 căni fulgi de ovăz fini
  • 1 cană semințe de floarea-soarelui, măcinate
  • ½ cană fulgi de drojdie inactivă 
  • 50 ml ulei de măsline
  • 1 ceapă mare
  • 2 căni și jumătate de apă
  • 1 lingură vegeta fără glutamat
  • 1 linguriță sare 

 

 

Mod de preparare:

Ceapa se taie mărunt și se pune la călit cu puțină apă.
În alt vas, se pun apa împreună cu vegeta și se lasă la fiert. După primul clocot, se adaugă semințele de floarea-soarelui, fulgii de ovăz, fulgii de drojdie, uleiul și sarea. Se acoperă, se lasă la umflat 30 de minute, după care se formează burgerii.
Se pun la cuptor la 200℃ timp de 30-40 minute pe o parte, apoi se întorc pe cealaltă parte și se mai lasă 10-15 minute.
Opțional, se face un sos din ulei de măsline cu usturoi granulat sau crud, boia de ardei dulce și sare. Cu acest sos se vor unge burgerii pe ambele părți.



Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon