Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter

CIORBĂ DE SFECLĂ ROȘIE

 

10-01-2019

Ingrediente:

  • 2 sfecle roșii mijlocii, date prin răzătoarea mare
  • 5 cartofi tăiați cuburi mici
  • 2 morcovi răzuiți
  • 2 rădăcini de pătrunjel răzuite
  • 1 ceapă mare tocată
  • 2 linguri ulei
  • 1 linguriță condiment Vito
  • 2 linguri leuștean verde tocat
  • 2 linguri pătrunjel verde tocat
  • 200 ml smântână de soia
  • 6 căni de apă

 

Mod de preparare:

Ceapa, morcovii și pătrunjelul răzuit se călesc în apă, ulei și puțină sare.
Se fierbe sfecla roșie separat, apoi se dă prin răzătoarea mare și se adaugă la zarzavatul călit împreună cu apa, vegeta și cartofii roz tăiați cuburi, lăsându-le să fiarbă.
Când aceștia sunt gata, se adaugă smântâna și verdețurile și se mai lasă să fiarbă 5 minute.

Farfurii cu sănătate!


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon