Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter

Începând din luna martie, Editura Viață și Sănătate a pregătit o provocare pentru dumneavoastră, prietenii și clienții noștri iubitori de carte.

Suntem bucuroși să vă prezentăm proiectul „Citim împreună o carte pe lună”, proiect echipat cu prețuri reduse, plăcerea cititului, concurs antrenant și premii consistente.

Iată detaliile și regulile proiectului:

✔1. În ultima săptămână a lunii în curs va intra la Oferta săptămânii cartea pe care o propunem pentru citit în luna următoare.

✔2. Întrebările de la concurs vor fi puse una câte una, în fiecare zi, într-una din postările de pe conturile de Instagram și Facebook ale Editurii Viață și Sănătate.

✔3. Prima condiție de participare, general valabilă, este aceea de a distribui imaginea care cuprinde titlul cărții din acea lună. Imaginea va fi semnalată în descrierea care o va însoți.

✔4. Celelalte condiții de participare pot să fie diferite de la lună la lună, de aceea citiți cu atenție indicațiile din postarea de concurs.

✔5. La începutul lunii următoare vom trage la sorți doi câștigători dintre participanții de pe Instagram și doi câștigători dintre participanții de pe Facebook. Premiul constă într-un voucher în valoare de 100 de lei pe care îl puteți folosi pentru achiziționarea de cărți sau produse ale Editurii Viață și Sănătate și un abonament Complete pe un an de zile pe platforma evscloud.ro.

 

Motto:

Nu te întreba cât costă o carte. Întreabă-te cât costă dacă nu o citești.” Jim Rohn

 

 

Actualizare 01 iulie 2020


 

Începând cu luna iulie am schimbat regulile proiectului, implicit regulile de concurs.
Vă așteptăm cu drag pe paginile de Instagram și Facebook ale Editurii Viață și Sănătate.

 

 

 Actualizare 29 mai 2020

 


 

Am dat start concursului din cartea „Îndrăznește să ceri mai mult” de Melody Mason.
Link-ul de concurs este deschis până pe 15 iunie și este acesta -
https://bit.ly/concursIndraznestesaceri.

Toți cei care doresc să participe, pot participa O SINGURĂ DATĂ la fiecare nou concurs, iar numele de concurs trebuie să fie NUMELE ÎNTREG, identic cu numele din cartea de identitate.

 

 

 Actualizare 28 mai 2020


 

Concursul din cartea „O mie să cadă” de Susi Hasel Mundy și Maylan Schurch s-a încheiat acum câteva zile. Numele celor 3 câștigători sunt aici - https://bit.ly/castigatoriconcursOmiesacada.

Pentru detalii legate de modalitatea prin care se poate intra în posesia premiilor, îi rugăm pe primii trei participanți și pe următorii 10 care au îndeplinit cerințele legate de participare, să ne contacteze în mesaj privat. Cei 10 participanți sunt: Mocanu Adriana, Radvan Marian, Aurel Gheorghe, Ivasko Mihaela, Nemes Paul, Ignaciuc Constantin, Tivadar Andreea, Mara Bodnar, Nicoleta Radvan, Gabriel Calin.

Mâine dăm startul concursului pentru cartea lunii mai – „Îndrăznește să ceri mai mult” de Melody Mason.

 

 

 Actualizare 24 aprilie 2020


Start concurs pentru cartea „O mie să cadă” de Susi Hasel Mundy și Maylan Schurch.

Toți cei care doresc să participe, pot participa O SINGURĂ DATĂ la fiecare nou concurs, iar numele de concurs trebuie să fie NUMELE ÎNTREG, identic cu numele din cartea de identitate.

Concursurile din cadrul proiectului „O carte pe lună” au menirea de a încuraja lectura atât prin mobilul concursului - citirea unei cărți, cât și prin premierea ulterioară, iar noi credem că toți cititorii „de profesie” vor aprecia lectura în sine în favoarea câștigării unor bunuri perene.

Mulțumim pentru participare, corectitudine și implicare! :)

Link-ul de concurs este valabil până pe data de 19 mai 2020 și îl găsiți aici - https://bit.ly/concurs_O_mie_sa_cada.

 

 

Actualizare 23 aprilie 2020 


Concursul dedicat cărții „Școala părinților” de Kay Kuzma s-a încheiat acum câteva zile, iar primii trei câștigători pot fi verificați accesând link-ul de concurs - https://bit.ly/concurs_scoala_parintilor.

Pentru detalii legate de modalitatea prin care se poate intra în posesia premiilor, îi rugăm pe toți participanții care au finalizat concursul, să ne scrie în mesaj privat numele întreg, numele cu care au participat la concurs și adresa de e-mail. Ulterior vă vom contacta pe e-mail pentru a vă oferi premiile, primilor trei participanți și voucher-le de reducere celorlalți participanți.

Mâine dăm startul concursului pentru cartea lunii martie – „O mie să cadă” de Susi Hasel Mundy și Maylan Schurch.

 

  

Actualizare 31 martie 2020


În săptămâna 31 martie - 6 aprilie puteți comanda la un preț redus cartea O mie să cadă de Susi Hasel Mundy și Maylan Schurch, a doua carte din proiectul O carte pe lună, cartea lunii aprilie. 

Pentru comandă de pe site, puteți accesa link-ul - http://bit.ly/omiesacada. De asemenea puteți suna la numărul de telefon 021 323 00 20 sau puteți scrie mail la comenzi@viatasisanatate.ro.

Concursul pentru cartea lunii martie - Școala părinților de Kay Kuzma, este deschis până pe data de 20 aprilie și îl puteți accesa aici -  https://bit.ly/concurs_scoala_parintilor.

 

 

Actualizare 24 martie 2020


Am publicat concursul pe baza cărții Școala părinților.

Ce trebuie să știți înainte de a accesa link-ul pentru concurs:

1. Este necesar să vă scrieți numele întreg pentru evitarea confuziilor în privința câștigătorilor. 

2. Odată ce ați intrat în concurs trebuie să îl duceți până la capăt. Nu se poate să ieșiți și să reveniți cu același nume.

3. Nu se poate reveni asupra unei întrebări dacă ați constatat mai târziu că ați răspuns greșit.

4. Fiecare întrebare are alocat un anumit timp de răspuns, diferit în funcție de dificultatea întrebării, între 30 și 120 de secunde. Rapiditatea cu care răspundeți contează în calcularea punctajului.

5. Link-ul de accesare a concursului este valabil până pe 20 aprilie. 

Accesează concursul aici: https://bit.ly/concurs_scoala_parintilor

 

 

 Actualizare 25 februarie 2020


În săptămâna 25 februarie - 2 martie puteți comanda la un preț redus cartea Școala părinților de Kay Kuzma, prima carte din proiectul O carte pe lună. Pentru comandă de pe site, puteți accesa link-ul - http://bit.ly/scoalaparintilor sau o găsiți la rubrica Noutăți. De asemenea puteți suna la numărul de telefon 021 323 00 20 sau puteți scrie mail la comenzi@viatasisanatate.ro.

Până vom avea concursul legat de cartea Școala părinților, v-am pregătit un concurs de încălzire cu 25 de întrebări simpatice, zicem noi. Concursul de încălzire nu va avea câștigători, ci are rolul de a vă familiariza cu modalitatea în care se desfășoară.

Ce trebuie să știți înainte de a accesa link-ul pentru concurs:

1. Este necesar să vă scrieți numele întreg pentru evitarea confuziilor în privința câștigătorilor. (atunci când vor începe concursurile cu premii)

2. Odată ce ați intrat în concurs trebuie să îl duceți până la capăt. Nu se poate să ieșiți și să reveniți cu același nume.

3. Nu se poate reveni asupra unei întrebări dacă ați constatat mai târziu că ați răspuns greșit.

4. Fiecare întrebare are alocat un anumit timp de răspuns, diferit în funcție de dificultatea întrebării. Rapiditatea cu care răspundeți contează în calcularea punctajului.

5. Link-ul de accesare a concursului poate fi valabil fie doar la un timp prestabilit, fie pe o perioadă mai lungă de timp. Așa că este necesar să urmăriți postările de pe această pagină pentru a nu rata vreunul dintre ele. Link-ul de la concursul de încălzire este valabil până pe data de 15 martie.

https://kahoot.it/challenge/0841472

 


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon