Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter

Începând din luna martie, Editura Viață și Sănătate a pregătit o provocare pentru dumneavoastră, prietenii și clienții noștri iubitori de carte.

Suntem bucuroși să vă prezentăm proiectul „Citim împreună o carte pe lună”, proiect echipat cu prețuri reduse, plăcerea cititului, concurs antrenant și premii consistente.


Iată detaliile și regulile proiectului:

✔1. În ultima săptămână a lunii în curs va intra la Oferta săptămânii cartea pe care o propunem pentru citit în luna următoare.


✔2. După data de 20 a fiecărei luni, începând cu luna martie, vom publica un concurs pe baza conținutului cărții.


✔3. Concursul se va desfășura pe platforma Kahoot, iar linkul pentru participare va fi activ în intervalul anunțat pe pagina de Facebook a Editurii Viață și Sănătate. Pentru înscrierea în concurs este necesar să accesați link-ul, să vă logați și să urmăriți instrucțiunile de pe platforma Kahoot.


✔4. Primele trei persoane care obțin cel mai bun punctaj vor primi un voucher de 150 lei, 100 lei și respectiv 50 de lei pe care-l poate folosi pentru a cumpăra carte de la Editura Viață și Sănătate + un cont COMPLETE valabil un an de zile pe aplicația
evscloud.ro pentru fiecare dintre cei trei.

Primii 50 de participanți, cu excepția primilor 3 clasați, vor primi un discount de 10% la orice comandă pe care o vor face în următoarea lună de la momentul încheierii concursului.


Motto:

Nu te întreba cât costă o carte. Întreabă-te cât costă dacă nu o citești.” Jim Rohn

 

Actualizare 24 martie 2020

Am publicat concursul pe baza cărții Școala părinților.

Ce trebuie să știți înainte de a accesa link-ul pentru concurs:

1. Este necesar să vă scrieți numele întreg pentru evitarea confuziilor în privința câștigătorilor. 

2. Odată ce ați intrat în concurs trebuie să îl duceți până la capăt. Nu se poate să ieșiți și să reveniți cu același nume.

3. Nu se poate reveni asupra unei întrebări dacă ați constatat mai târziu că ați răspuns greșit.

4. Fiecare întrebare are alocat un anumit timp de răspuns, diferit în funcție de dificultatea întrebării, între 30 și 120 de secunde. Rapiditatea cu care răspundeți contează în calcularea punctajului.

5. Link-ul de accesare a concursului este valabil până pe 20 aprilie. 

Accesează concursul aici: https://bit.ly/concurs_scoala_parintilor

 

Actualizare 25 februarie 2020

În săptămâna 25 februarie - 2 martie puteți comanda la un preț redus cartea Școala părinților de Kay Kuzma, prima carte din proiectul O carte pe lună. Pentru comandă de pe site, puteți accesa link-ul - http://bit.ly/scoalaparintilor sau o găsiți la rubrica Noutăți. Deasemenea puteți suna la numărul de telefon 021 323 00 20 sau puteți scrie mail la comenzi@viatasisanatate.ro.

Până vom avea concursul legat de cartea Școala părinților, v-am pregătit un concurs de încălzire cu 25 de întrebări simpatice, zicem noi. Concursul de încălzire nu va avea câștigători, ci are rolul de a vă familiariza cu modalitatea în care se desfășoară.

Ce trebuie să știți înainte de a accesa link-ul pentru concurs:

1. Este necesar să vă scrieți numele întreg pentru evitarea confuziilor în privința câștigătorilor. (atunci când vor începe concursurile cu premii)

2. Odată ce ați intrat în concurs trebuie să îl duceți până la capăt. Nu se poate să ieșiți și să reveniți cu același nume.

3. Nu se poate reveni asupra unei întrebări dacă ați constatat mai târziu că ați răspuns greșit.

4. Fiecare întrebare are alocat un anumit timp de răspuns, diferit în funcție de dificultatea întrebării. Rapiditatea cu care răspundeți contează în calcularea punctajului.

5. Link-ul de accesare a concursului poate fi valabil fie doar la un timp prestabilit, fie pe o perioadă mai lungă de timp. Așa că este necesar să urmăriți postările de pe această pagină pentru a nu rata vreunul dintre ele. Link-ul de la concursul de încălzire este valabil până pe data de 15 martie.

https://kahoot.it/challenge/0841472

 

 


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon