Ca urmare a numărului mare de comenzi, în perioada aceasta pot apărea întârzieri în livrarea comenzilor. Facem tot posibilul ca timpul de livrare să fie cât mai scurt.
Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter


Dietoterapie și nutriție

Dietoterapie și nutriție


Categorie: Sănătate
ISBN/ISSN: 9786069119822
Nr. pagini: 432
An aparitie: 2021

40.00 lei

Cod produs: 57755

40.00 lei

021 323 00 20
0740 10 10 34

Dietoterapie și nutriție bazată pe alimente vegetale integrale este un amplu tratat de alimentație sănătoasă, dar în același timp și un ghid de dietoterapie cu numeroase sugestii practice. Este o carte menită să ajute la prevenirea bolilor, dar și la vindecarea lor, o carte pentru publicul larg, dar și pentru profesioniști, pentru persoanele sănătoase, dar și pentru cele bolnave.
Autorii promovează alimentația bazată pe alimente vegetale integrale (ABAVI), conform principiilor medicinei întemeiate pe dovezi. Aceste dovezi provin atât din studii științifice de actualitate, cât și din experiența personală de un sfert de secol la Centrul de Sănătate Herghelia, unde mii de pacienți și-au rezolvat problemele de sănătate prin schimbarea stilului de viață, care a inclus și întoarcerea spre alimentația ABAVI, propusă în paginile celor două volume ale acestei lucrări.
Cartea este scrisă:
• pentru persoanele care vor să prevină sau care suferă deja de boli car­­dio­vasculare aterosclerotice, hipertensiune, sindrom metabolic, obezitate, diabet, ulcer gastro-duodenal, boli inflamatorii intestinale, boală renală cronică, cancer etc.;
• pentru cei ce vor să-și mențină silueta sau să dea jos din kilograme;
• pentru cadre medicale și dieteticieni care trebuie să aibă competența de a face recomandări nutriționale pentru vegetarieni sau care vor folosi ABAVI în scop terapeutic;
• pentru persoanele care țin posturile tradiționale și doresc o alimentație echilibrată în perioada respectivă;
• pentru călugări și așezăminte mănăstirești în perioadele de post și nu numai;
• pentru populația generală, care oricum trebuie să includă în alimentația zilnică, fie că aceasta este omnivoră sau vegetariană, alimente de origine vegetală: legume, fructe, cereale integrale, leguminoase și nuci.

Dr. Nicolae Dan MPH este medic specialist de sănătate publică și profesor asociat de nutriție și dietetică la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Teh­­no­logie „George Emil Palade”, din Tg. Mureș, având un doctorat în domeniul pre­venției și remisiunii bolilor cardiovasculare aterosclerotice.
Valentina Dan MPH are un master în sănătate publică și este specializată în educație pentru sănătate și pro­movarea sănătății, cu accent pe nutriția sănătoasă. Ambii sunt membri fondatori ai Centrului de Sănătate Herghelia.

Autor Dr. Nicolae Dan MPH și Valentina Dan MPH
Domenii Sanatate
Tematică Dieta si nutritie
ISBN/ISSN 9786069119822
Nr. pagini 432
An aparitie 2021
Greutate 600 (g)
Grosime 2 (cm)
Înălțime 23 (cm)
Lățime 15.5 (cm)

Nicio opinie introdusa.
Fii primul care adauga o parere ...

Pentru a putea lasa un comentariu, trebuie sa va autentificati. Autentificare


Din aceeaşi categorieEditura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon