Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
`

FĂGĂDUINȚA PENTRU AZI - 29 OCTOMBRIE 2020

29 Oct 2020

Ochii tăi vor vedea pe Împărat în strălucirea Lui.
Isaia 33:17

 

Porcii nu pot să se uite în sus, spre cer. Fac asta doar la moarte, când, fără voia lor, sunt întorși de tăietor. Altfel, ceafa foarte grasă le blochează poziționarea gâtului înspre sus. Ei văd doar gunoaiele de sub privirile lor și se mulțumesc să fie atrași de mirosul acestora.

Nu vom face o analogie pe baza comportamentului sau a caracterului între anumiți oameni și animalul de mai sus. Ne vom gândi doar la limite. Unor oameni le este mai ușor și la îndemână să vadă și să adulmece doar gunoaiele. Adoră să citească tabloidele și să vadă postări în care se arată răul în toate formele lui. Acești oameni văd în orice o hibă, un defect sau o conspirație. Din fapte bune, ei văd motivații dubioase, din declarații de apreciere, ei văd ironie și din gesturi de bunătate, ei deduc interese misterioase. Orice ai face, orice ai spune, lor le miroase ciudat. Din păcate, există mulți oameni care se hrănesc din grămezile de gunoi pus la dispoziție pe ecranul televizoarelor, pe rețele de socializare sau în manifestări publice. Dacă miroase neplăcut, josnic, este pe gustul lor. Orice fapt din care se poate produce scandal și defăimare sau ură este în meniul acestor oameni. Întrebarea este: Cine îi întreține cu gunoi? De unde își alimentează pofta și energia, din like-urile cui? E posibil ca și noi să contribuim la umplerea gheenei respective?

Fă o revizuire a conținutului de pe paginile tale (imagini, comentarii, texte, articole, opinii etc.) și vezi dacă ceva de acolo ar putea hrăni sau încuraja atitudinile negative și ura. Șterge orice nu te mulțumește pe deplin.


FĂGĂDUINȚA PENTRU AZI - 28 OCTOMBRIE 2020

28-10-2020

Vei fi o cunună strălucitoare în mâna Domnului.
Isaia 62:3

FĂGĂDUINȚA PENTRU AZI - 27 OCTOMBRIE 2020

27-10-2020

Suntem copii ai lui Dumnezeu (...), vom fi ca El, 
pentru că Îl vom vedea așa cum este.
1 Ioan 3:2


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon