Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
`

FĂGĂDUINȚA PENTRU AZI - 25 MAI 2020

25 May 2020

Căci Eu sunt Domnul Dumnezeul tău, care te iau de mâna dreaptă şi-ţi zic:
„Nu te teme de nimic, Eu îţi vin în ajutor!”
Isaia 41:13

 

Un crocodil, care este de altfel destul de periculos, nu poate face un lucru simplu – nu poate scoate limba. Structura lui nu-i permite acest gest. În zona statului Florida, turiştii pot vedea crocodili chiar pe şosea uneori, aceştia traversând dintr-o zonă mlăştinoasă pe partea cealaltă a drumului. Obişnuinţa îi face pe localnici să nu se sperie prea tare, dar pe turişti acest lucru îi îngrozeşte.

Când întâlnim pentru prima dată ceva periculos sau imoral, avem o reacţie de respingere, simţim că ne dorim să nu mai venim în contact cu aşa ceva. Dar, dacă experienţa se repetă de câteva ori şi acceptăm să ni se mai întâmple, vom observa că reacţionăm mult mai puţin, apoi devenim insensibili la ceea ce altădată ne-a oripilat sau ne-a provocat groază. Se instalează obişnuinţa, ne familiarizăm şi devine parte din mediul nostru. La primele apariţii în viaţa noastră, păcatul ne sperie şi ne displace profund, apoi, dacă îi permitem să reapară şi poate chiar îl căutăm noi din curio­zitate negativă, el va deveni ceva acceptabil şi, în cele din urmă, chiar plăcut. În acel moment, lucrarea de curăţire va fi dificilă şi va necesita mult ajutor din partea lui Dumnezeu, altfel nu am mai putea să ne vindecăm. Ideal ar fi ca, atunci când apare perspectiva unui păcat, să ne oprim, să ne cutremurăm şi să alergăm la Salvatorul sufletului nostru. Oricât de mic şi atractiv ar părea, cu păcatul nu trebuie să relaţionăm nici măcar în joacă.

Analizează cu atenţie un lucru rău pe care îl accepţi în viaţa ta şi cu care te-ai obişnuit deja. Cere ajutor astăzi pentru a începe lupta cu această slăbiciune.


FĂGĂDUINȚA PENTRU AZI - 24 MAI 2020

24-05-2020

Vă veţi întrista, dar întristarea voastră se va preface în bucurie.
Ioan 16:20

FĂGĂDUINȚA PENTRU AZI - 23 MAI 2020

23-05-2020

Ferice de cei prigoniţi din pricina neprihănirii, 
căci a lor este Împărăţia cerurilor!
Matei 5:10


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon