Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
`

PACHETUL C9

Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

24 Sep 2021

Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință.
Și aceasta nu vine de la voi, ci este darul lui Dumnezeu.
Efeseni 2:8

 

Pachetul C9 reprezintă o combinație de produse ce fac mai eficientă scăderea în greutate datorită substanțelor din compoziția lor, ce acționează specific asupra eliminării kilogramelor în plus.

Programul C9 este doar începutul procesului de scădere în greutate. Este o abordare radicală, în care restricția calorică este destul de importantă. Este o intrare în forță într-un program de eliminare a excesului ponderal și, pentru cei mai mulți oameni, o astfel de abordare funcționează foarte bine tocmai pentru că este, practic, o rupere a obiceiurilor anterioare, o resetare și o trecere către un alt mod de alimentație, un alt stil de viață.

Include și recomandări de alimentație și exerciții fizice, precum și sfaturi despre cum să îți pregătești mesele și prezintă marele avantaj de a avea valențe multiple: pe de o parte, ajută la scăderea în greutate, pe de altă parte, vă susține organismul în procesele sale de autocurățire. Practic, după o astfel de perioadă, te vei simți mai bine, îți vei îmbunătăți starea de sănătate și vei scăpa și de câteva kilograme, iar lucrul cel mai important – vei avea bazele pentru a continua cu programe mai complexe.”

Aceasta este una dintre celebrele rețete de slăbit pe care o mulțime de oameni suficient de ușor de convins le plătesc împreună cu celebrul pachet aferent, nu foarte ieftin. Tot ce este scump și prezentat în fraze lungi, cu o înșiruire de termeni mai puțin comuni, este la mare căutare.

Când vine Dumnezeu și propune chiar vindecarea și viața „fără bani și fără plată”, omul refuză. Probabil că, dacă s-ar pune un preț foarte mare pe mântuire, foarte mulți ar face eforturi incredibile ca să poată plăti. Este inexplicabil cum funcționează mintea întortocheată a omului decăzut, dar încrezut în sine.

 

De gândit astăzi: Din fericire pentru noi, Mântuitorul nu a lăsat la limitările omului salvarea, ci a plătit prețul integral și a oferit dreptul și posibilitatea ca oricine să poată apela în mod gratuit. Suntem mântuiți prin har, prin credință, iar acest lucru depășește cu mult capacitatea noastră de plată. Oricât am economisi, tot nu ar fi de-ajuns nici pentru un singur procent din cost. Există doar două opțiuni: acceptăm gratuitatea ori alegem să murim orgolioși.


URIAȘUL NĂSCUT ÎN NOUĂ ZILE

23-09-2021

Celui cu inima tare, Tu-i chezășuiești pacea;
da, pacea, căci se încrede în Tine.
Isaia 26:3

PROMISIUNI 100%, DONAT DOAR 9%

22-09-2021

De aceea nicio nenorocire nu te va ajunge...
Căci El va porunci îngerilor Săi
să te păzească în toate căile tale.
Psalmii 91:10,11


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon