Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter

ARMA NU VA FUNCŢIONA

22 Mar 2019

Orice armă făurită împotriva ta va fi fără putere.  Isaia 54,17

 

„Dă-mi zece gloanţe sau te omor!” l-a avertizat Cristobal Torres, furişându-se spre tejgheaua unde se afla comerciantul Brother Mincho.

Alţi doi bărbaţi înarmaţi au intrat pe uşă, blocând calea de salvare. Pastorii Westphal, Maxon, Camarena şi Pajon priveau neajutoraţi în timp ce banditul se apropia tot mai mult de Brother Mincho.

„Mincho, dacă îmi dai gloanţele, plec”, i-a făgăduit Cristobal. Brother
Mincho s-a dus ascultător înspre interiorul magazinului şi a adus şase încărcătoare. Cristobal şi-a încărcat pistolul, dar n-a plecat. În loc să plece, a cerut bani şi mai multe gloanţe.

Pastorul Westphal era îngrijorat pentru soţia sa care plecase să privească păsările din jungla din apropiere. Împingându-l pe Cristobal la o parte, a pornit spre uşă. Dar Cristobal l-a înşfăcat de cămaşă cu brutalitate, a îndreptat pistolul spre spatele pastorului şi a ridicat trăgaciul.

Fratele Pajon a închis ochii şi aştepta să audă zgomotul de armă şi pe fratele Westphal căzând pe duşumea. Dar nu s-a auzit niciun sunet. De trei ori a apăsat Cristobal pe trăgaci, dar nu s-a întâmplat nimic!

Tocmai atunci calul lui Cristobal a început să necheze nervos şi Cristobal a ieşit afară să-l certe pe cel care îl ţinea. Cei cinci oameni au scăpat repede pe uşa din dos.

Cinci adventişti de ziua a şaptea au simţit respiraţia morţii în acel 22 martie în jungla Chiapas din sudul Mexicului. Cu siguranţă, îngerii au fost acolo să-i ajute.

În zilele de încercare, la venirea lui Isus, te-ai putea afla într-o situaţie asemănătoare. Nu te teme. Dumnezeu te va ajuta.

Vorbind despre timpul când va fi dat decretul morţii şi când păzitorii Sabatului aveau să fie nimiciţi, sora White scrie: „Dar nimeni nu putea trece peste puternicii păzitori care se aflau în jurul fiecărui suflet credincios. Unii sunt atacaţi în fuga lor din oraşe şi sate; dar săbiile ridicate împotriva lor se frâng şi cad fără putere ca paiele. Alţii sunt apăraţi de îngeri sub formă de luptători” (Tragedia veacurilor, p. 579).

 


SALVAT PRIN SPERANŢĂ

21-03-2019

Aşteptând fericita noastră nădejde şi arătarea slavei marelui nostru Dumnezeu şi Mântuitor, Isus Hristos.  Tit 2,13

FILOZOFUL

20-03-2019

S-au fălit că sunt înţelepţi şi au înnebunit.  Romani 1,22


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon