Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
`

FĂGĂDUINȚA PENTRU AZI - 29 ianuarie 2020

29 Jan 2020

Domnul Dumnezeu este un Dumnezeu plin de îndurare şi milostiv,
încet la mânie, plin de bunătate şi credincioşie.
Exodul 34:6

 

Ei bine, un pahar cu apă fierbinte îngheaţă mai repede în frigider decât unul cu apă rece. Foarte multe ciudățenii științifice demonstrează faptul că aparențele pot fi derutante, iar ceea ce pare imposibil poate fi, de fapt, foarte ușor de realizat.

Dacă ar fi să construim o analogie, am putea spune că apa fierbinte îl reprezintă foarte bine pe creștinul activ. Un astfel de credincios se consideră la adăpost și crede că e puțin probabil să aibă o cădere ori să fie învins de o ispită neașteptată. Cu toate acestea, realitatea a demonstrat că, indiferent în ce stadiu de credință ne găsim, sunt posibile alunecări. Iar dacă un credincios nu veghează permanent la siguranța lui în Dumnezeu, el trebuie să știe că doar un pas desparte pe cineva care stă în picioare de cineva care a căzut. Dacă ești în situația fericită de a sta în picioare, ia seama azi, cere ajutor, ca să reziști fără incidente. Dumnezeu oferă ajutor. Dacă ești cumva în situația mai puțin bună a cuiva care deja a alunecat, gândește-te la îndurarea lui Dumnezeu; nu este ceva greșit să strigi către El, chiar dacă nu ești la prima cădere. Lasă-L pe El să decidă când nu mai poate ierta, nu limita tu iubirea Lui.

Sigur știi măcar o persoană care a căzut de la credința în Dumnezeu. Roagă-te pentru acea persoană, spunându-i pe nume. Poate ar fi un lucru foarte bun să îi transmiți și persoanei în cauză un mesaj de genul: „Azi m-am rugat pentru tine.”


FĂGĂDUINȚA PENTRU AZI - 28 ianuarie 2020

28-01-2020

El trece pe ceruri ca să-ţi vină în ajutor.
Deuteronomul 33:26

FĂGĂDUINȚA PENTRU AZI - 27 ianuarie 2020

27-01-2020

Dacă ne mărturisim păcatele, 
El este credincios şi drept ca să ne ierte păcatele 
şi să ne curățească de orice nelegiuire.
1 Ioan 1:9


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon