Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
15 Oct 2020

Noi știm, frați iubiți de Dumnezeu, 
despre alegerea de care ați avut parte.
1 Tesaloniceni 1:4, NTR

 

Sunt încredințată de faptul că fiecare viață este prețioasă. Orice persoană poate avea o contribuție unică. Avem cu toții un scop. Am reflectat la aceste adevăruri în timp ce mă gândeam la fiica mea cu nevoi speciale. L-am întrebat pe Dumnezeu: „Cum? Cum, atunci când alegerile ei în viață sunt atât de limitate? Atunci când nevoile ei sunt împlinite de asistenți și îngrijitori?”

Cu fiecare an care trece, observ cum ea a influențat fiecare persoană din familia noastră. Ea ne-a împins să creștem și ne-a ajutat să ne dezvoltăm în foarte multe feluri. Ea m-a învățat să cer lucrurile de care am nevoie – și pe care le vreau. Un exemplu este dorința multor femei de a primi afecțiune și tandrețe din partea soțului. Când are nevoie de afecțiune și tandrețe, Candice pur și simplu se urcă în brațele tale și insistă până o acoperi de pupici.

Ea m-a învățat ce înseamnă iertarea adevărată. Atunci când te rănește, Candice spune că îi pare rău și își cere iertare. Și trebuie să fii sigur că ai iertat-o cu adevărat înainte de a-i spune „da”, deoarece iertarea înseamnă că problema s-a rezolvat. Definitiv. Fără îmbufnări, ranchiună sau dezgroparea trecutului din nou și din nou.

Prima carte scrisă de mine a fost despre lucrurile importante în viață pe care le-am învățat de la Candice. Lansarea cărții a servit drept campanie de strângere de fonduri pentru școala ei. Am organizat, de asemenea, o cursă de ciclism de 160 de kilometri împreună cu ea, tot pentru strângere de fonduri. Ea a atras mulțimile, noi am strâns banii, iar oamenii se simțeau încurajați când vedeau ce putea ea să facă. Ei au conștientizat că, dacă un copil cu nevoi speciale poate să realizeze inimaginabilul, poate că și visurile lor vor putea deveni realitate.

Viața ei are o însemnătate mai profundă. Ea are un scop. Atinge vieți și, cu ajutorul nostru, are o contribuție unică pe acest pământ. Isus cu adevărat Și-a pus mâna peste ea pentru a realiza ceva deosebit. Abia aștept să văd ce a mai plănuit pentru ea!

 

Tată, Îți mulțumesc pentru faptul că deții un plan special pentru fiecare din acești copii speciali! Ajută-ne să îi facem să trăiască pentru a oferi și a avea o însemnătate deosebită!

EmraWagener Smith


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon