Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
14 Jul 2019

Și aruncați asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El Însuși îngrijește de voi.  1 Petru 5:7

 

S-a auzit un tunet puternic însoțit de un fulger în acea seară târzie de joi, în vara anului 2014. De obicei îmi e teamă în astfel de situații. Înainte de a fi văduvă, întotdeauna mă cuibăream lângă soțul meu în timpul furtunii. Unul dintre episoade a fost atât de dramatic, încât și câinele și-a căutat o ascunzătoare! Eram sigură că pe undeva prin apropiere se întâmplase ceva. Vineri dimineața mi-am dat seama că nu aveam apă în baie, bucătărie și în toată casa. Deși de obicei ezit să mă ocup de orice problemă electrică, am verificat întrerupătorul și am descoperit că întrerupătorul de la pompa din fântână nu mai funcționa. Atunci am început să mă rog.

Fiul meu, care locuiește la o sută douăzeci de kilometri de mine, avea în plan să mă viziteze în acea zi. Speram că în timpul vizitei mă va putea ajuta să descopăr problema, dar nici el nu a putut rezolva situația. În cele din urmă, cei de la compania de apă au stabilit ca lunea următoare să vină la mine, deoarece deja aveam planuri să plec la sfârșit de săptămână. De multe ori credem că tot ce avem ni se cuvine de drept. În acele ore mi-am dat seama de câte ori deschid robinetul pentru a lua apă, pentru a spăla un vas sau pentru a-mi spăla mâinile sau fructele de la micul dejun. Acum trebuia să mă mulțumesc cu apa din sticle.

Lunea a venit lucrătorul de la apă și a descoperit că problema apei era cauzată de o defecțiune la panoul electric. Cineva trebuia să facă o gaură sub aleea de beton și sub intrarea de la garaj pentru a avea acces la sistemul de apă și a putea face reparații! Luptând să nu intru în panică, am cerut ajutorul lui Dumnezeu. Un electrician pe care îl cunoșteam nu era disponibil să mă ajute, deoarece recent suferise o intervenție la spate. Doar Dumnezeu putea să rezolve această situație – și să mă ajute cu costurile mari pe care le anticipam. Cu două săptămâni înainte a trebuit să înlocuiesc mașina de tuns gazonul și să repar și cositoarea.

Muncitorul a sugerat să punem temporar un furtun extern de la fântână până în casă până vom putea face reparațiile finale. Când atașa furtunul extern, muncitorul a simțit miros de fum în sala pompelor. Când a luat capacul de la sistemul de pompă, a descoperit că întrerupătorul pentru tot sistemul a fost lovit de fulger și era complet distrus. Problema s-a rezolvat doar cu o înlocuire! De îndată am strigat: „Slavă lui Dumnezeu! Lăudat să fie El!” Factura a fost minimă – în loc să mă coste mii de dolari.

Dumnezeu Se îngrijește de copiii Săi și este interesat de problemele noastre. Fie ca El să ne mărească credința!

Missilene B. Edwards


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon