Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
15 Aug 2019

Căci, dacă se întâmplă să cadă, se ridică unul pe altul. Dar vai de cine este singur și cade fără să aibă pe altul care să-l ridice!  Eclesiastul 4:10

 

Mașina fiicei mele avea probleme. Așa că luni dimineața, ea și tatăl ei, pastor, au mers la cea mai apropiată stație de autobuz pentru a lua autobuzul de acolo înspre locul de muncă. După o oră, Adjei, soțul meu, m-a sunat și mi-a spus că încă erau în stație! Am fost surprinsă, deoarece de obicei trei autobuze trec prin acea stație în mod regulat în fiecare zi. Disperată, am înălțat o rugăciune în șoaptă: „Tată, uneori viața este atât de dificilă pentru noi, dar știu că Tu niciodată nu omiți nimic. Te rog, ajut-o pe Abby și pe tatăl ei să ajungă la lucru dacă este voia Ta.”

Chiar în acel moment m-a sunat Adjei foarte fericit să îmi spună că Ernest, un frate de la biserica noastră, îi va duce până la lucru. Ernest i-a povestit că avusese loc un accident pe acea rută de transport și că niciun autobuz nu reușea să treacă pe acolo în acea dimineață. Tot traficul fusese redirecționat. Desigur, Abby și Adjei nu știau acest lucru.

Deși Ernest locuiește în acea zonă, niciodată nu merge pe acel traseu la lucru. Totuși, în acea zi, cam în momentul în care m-am rugat eu, el a ales acel traseu și i-a găsit pe soțul meu și pe fiica noastră în stație!

„Cred că Dumnezeu a avut o sarcină specială pentru mine astăzi – să vă duc la lucru”, a spus Ernest. „Probabil de aceea am simțit îndemnul să aleg acest traseu în dimineața aceasta. Sunt bucuros că Dumnezeu mă poate folosi pentru a-l ajuta pe pastor și eu cred că Dumnezeu îmi va dărui binecuvântări speciale pentru acest lucru”, a mai adăugat el.

Știu că Dumnezeu este întotdeauna aproape și gata să ajute. Într-un sens, pot spune că I-am trimis „un SMS” sub formă de rugăciune. El a ales să răspundă imediat!

Da! Tatăl nostru ceresc niciodată nu întârzie, nu ignoră, nu dezamăgește și niciodată nu trece cu vederea vreun detaliu din viața preaiubiților Săi copii. Făgăduințele Sale sunt sigure. Una dintre ele ne asigură că, dacă vom cere, Dumnezeu ne va da ceea ce avem nevoie (vezi Matei 7:7).

Această experiență îmi amintește cât de important este să prezentăm în rugăciune înaintea lui Dumnezeu orice situație din viața noastră. Un compozitor de cântece ne spune să înălțăm în șoaptă rugăciuni pe tot parcursul zilei. Putem rosti în șoaptă o rugăciune în orice moment și Dumnezeu va răspunde la momentul potrivit! El nu trece cu vederea nimic!

Mabel Kwei


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon