Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
18 Aug 2019

Dumnezeu este adăpostul și sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi.  Psalmii 46:1

 

Ora 3:30. Sfârșitul altei zile de școală. Înainte de a pleca de la școală trebuie să mai fac un lucru – să merg la toaletă. Intru în prima parte a toaletei profesorilor și închid ușa. Apoi intru în toaletă și închid ușa. Rotesc mânerul ușii și încui ușa. Folosesc toaleta. După ce am terminat, rotesc mânerul și încerc să descui ușa de la toaletă, dar, spre mirarea mea, nu reușesc să rotesc mânerul de la ușă. Eram încuiată? Nu se poate! Încerc din nou. Cu siguranță eram blocată. Ce să fac?

Ora 3:40. Majoritatea profesorilor din acea parte a școlii (partea de sus a clădirii) plecaseră deja. Ce să mă fac? Îmi imaginez că petrec noaptea la școală. Pentru că se va face târziu și nu voi ajunge acasă, cu siguranță soțul meu va observa și va porni în căutarea mea... dar la școală? Era stânjenitor. Cum am putut face un lucru atât de prostesc? Am strigat din nou. Poate mă va auzi secretara școlii, ea are biroul foarte aproape, programul ei fiind până la 4:30. „Doamna Place! Doamna Place! Sunteți aici?” Tăcere. Într-un final mi-am amintit să mă rog. Oare de ce nu m-am gândit la asta înainte?

„Hello? Hello?”

„Bean? Tu ești?”

„Da, m-am încuiat în toaletă.”

„Mi s-a părut că aud pe cineva strigând.” Doamna Pachai a deschis ușa. „Din întâmplare tocmai mă întorceam pe aici.”

„Am crezut că ați plecat.” Relatându-i cele întâmplate, am hotărât să scriem un bilețel și să îl lipim pe ușa de la baie, ca să nu mai pățească și altcineva la fel.

„Mulțumesc”, i-am spus eu. „Sunt bucuroasă că încă sunteți aici.”

Ai fost și tu vreodată „blocat”? Blocată într-o relație. Blocată la un loc de muncă. Blocată în mijlocul familiei. Blocată într-o relație neconsacrată cu Dumnezeu. Ai impresia că nu poți ieși. Ai încercat orice soluție și nimic nu funcționează.

Atunci îți amintești că există Dumnezeu, care poate face ca totul să funcționeze. El va răsuci mânerul, va descuia ușa în situația ta și te va elibera.

Apoi vei spune: „Isus, mulțumesc! Sunt fericită că încă ești aici.”

Dana Bassett M. Bean


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon