Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
14 Jul 2019

Când au văzut ei steaua, n-au mai putut de bucurie.  Matei 2:10

 

Pentru cercetătorii cerului răsăritean, apariţia unei stele încă neînregistrate în cataloagele de observaţie era un fapt ieşit din comun, mai ales că steaua prezenta caracteristici încă neîntâlnite. Magnitudinea şi direcţia mişcării aparente pe boltă erau detalii destul de importante pentru a-i determina pe aceşti pasionaţi observatori să se pună în mişcare.

Magii au cercetat toate comentariile cu privire la fenomene asemănătoare, dar nu au găsit o explicaţie mai bună decât profeţia lui Balaam cu privire la Steaua care răsare din Iacov. Ei credeau în mod corect că această stea vesteşte naşterea unei mari personalităţi care va avea un impact major asupra umanităţii. Curiozitatea şi pasiunea lor pentru asemenea lucruri i-au pus în mişcare, aşa că iată-i călătorind la Ierusalim urmărind o stea.

Ajunşi în cetatea de scaun a lui Israel, magii au considerat că era nevoie ca preoţii şi conducătorii religioşi să fie şi ei încunoştinţaţi despre fenomenul ceresc care-i adusese cale de peste o mie de kilometri. În mod subit, steaua a dispărut pentru a-i determina să se intereseze la autorităţile locale ce pregătiri au făcut pentru Izbăvitorul lumii. Au pus puţin în mişcare oficialităţile ocupate cu alte treburi, dar au aflat ceea ce căutau. Punctul terminus al călătoriei lor trebuia să fie Betleemul din Iuda. Deci se aflau foarte aproape de ţintă.

Ieşind din reşedinţa lui Irod, magii au văzut din nou steaua care tocmai se îndrepta spre locul unde putea fi vizitat împăratul născut de curând. Bucuria lor a fost fără margini, pentru că osteneala călătoriei avea să fie răsplătită din plin.

 

SUCCESUL LA UN PAS DE TINE: Pentru căutătorii consecvenţi răsare totdeauna o stea călăuzitoare. După drumuri lungi şi osteneli rodnice, speranţele se vor împlini.


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon