Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter

31-12-2016

Şi stăpânul a zis robului: „Ieşi la drumuri şi la garduri şi, pe cei ce-i vei găsi, sileşte-i să intre, ca să mi se umple casa.” (Luca 14:23)

   Într-o dimineaţă de Sabat, în timpul orei de închinare de la West Visayan Seventh-Day Adventist Academy din Filipine, directorul Departamentului de Publicaţii al Conferinţei predica despre chemarea urgentă a lui Dumnezeu, adresată tinerilor şi tinerelor, de a se implica în lucrarea de colportaj. Acela a fost începutul meu ca evanghelist cu literatură. Nu ştiam că va fi cariera mea pentru toată viaţa – o lucrare care a devenit pasiunea şi viaţa mea.
   Au trecut 38 de ani de la acel Sabat şi chemarea lui Dumnezeu este la fel de clară şi puternică pentru mine astăzi, dar cu o convingere mult mai puternică! Domnul mi-a arătat că evanghelizarea prin literatură are un scop unic – acela de a mântui suflete pierdute pentru Împărăţia Sa veşnică. Aş vrea să vă împărtăşesc o experienţă binecuvântată a harului lui Dumnezeu.
   În anul 1998, familia mea se pregătea să se mute în Singapore, unde urma să îmi preiau noile responsabilităţi la sediul Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea pentru zona Asiei de Sud. Înainte de a pleca din Filipine, am fost invitat să predic într-o biserică mare de la oraş. După serviciul divin, am stat la uşă pentru a-i saluta la plecare pe cei care se închinau acolo. Pe neaşteptate, o doamnă m-a apucat de umăr, m-a îmbrăţişat şi m-a sărutat pe obraz cu exuberanţă. Apoi m-a întrebat: „Vă mai amintiţi când ne-am întâlnit în urmă cu 16 ani?” Puţin ruşinat, eu i-am răspuns: „Sincer, soră, îmi pare rău, dar nu îmi amintesc.”
   Dar acolo, în mijlocul celorlalţi fraţi care aşteptau, această doamnă scumpă mi-a spus povestea ei: „În urmă cu 16 ani erai un student evanghelist şi ai venit la mine, iar eu am cumpărat Tragedia veacurilor şi Viaţa lui Iisus. Acele cărţi m-au condus la Isus şi la adevărurile din Biblie. Acum, împreună cu copiii şi nepoţii mei, suntem membri ai Bisericii Adventiste. Am călătorit de departe să vin astăzi aici şi să vă spun povestea mea. Vă mulţumesc din inimă!”
   Când cei răscumpăraţi vor fi cu Isus, nenumărate astfel de experienţe vor fi spuse. Întâlnirile divine din lucrarea cu literatură vor avea ca rezultat multe minuni ale harului lui Dumnezeu!


Am câştigat mai mult decât bani

30-12-2016

O altă parte a căzut în pământ bun: a dat rod, care se înălţa şi creştea; şi au adus una treizeci, alta şaizeci şi alta o sută. (Marcu 4:8)

   Am făcut colportaj în partea de nord a statului New York, în vara dinaintea celui de-al doilea an de facultate. 

Îţi aminteşti de mine?

29-12-2016

Cel ce seamănă neprihănirea are o adevărată plată. (Proverbele 11:18)

    Antonia Rosa Batista a fost evanghelistă cu literatură mai mult de 20 de ani şi toţi o cunoşteau ca sora Toínha. Ea predică şi distribuie literatură în Brazilia, deschizând Scriptura şi conducându-i pe mulţi la picioarele lui Isus.


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon