Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
27 Jan 2019

… Căci aceasta va fi o vreme de strâmtorare cum n-a mai fost de când sunt neamurile… Dar în vremea aceea, poporul tău va fi mântuit.”  Daniel 12:1

 

Un băiat de vreo şapte ani ţâşni ca o săgeată în curte. Elisabeta Şaripina a observat şi s-a hotărât să vadă ce face. Ea a supravegheat copilul şi l-a văzut mergând la o grămadă de gunoi îngheţat, unde a început să scurme cu un beţişor.

„Ce faci aici?” l-a întrebat Elisabeta.

„Caut ceva de mâncare pentru sora mea Lena”, a răspuns copilul.

În realitate, fiecare locuitor al oraşului rusesc Leningrad căuta de-ale mâncării. De-abia mai rămăsese câte o pisică, un câine sau vreun şobolan.

În Muzeul de Istorie din St. Petersburg (Leningrad) se pot vedea paginile rupte ale jurnalului Taniei Savekova, în vârstă de 11 ani. Ea descrie moartea prin înfometare a celor şase membri ai familiei ei, unul după altul. Ultima înregistrare spune: „Toţi au murit. Numai Tania a mai rămas”. Nu peste mult timp a murit şi ea.

Mai mult de un milion de oameni au pierit în timpul celor nouă sute de zile de groază ale asediului Leningradului (St. Petersburg). Aceasta este mai mult decât de zece ori numărul celor care au murit când asupra Hiroshimei a fost lansată prima bombă atomică.

Apoi, la orele opt seara, în ziua de 27 ianuarie 1944, puţinele schelete vii care au mai rămas în oraş au privit în sus spre a vedea o cascadă de săgeţi aurii deasupra marii catedrale Sf. Isaac. Un curent viu colorat de rachete roşii, albe şi albastre au aprins cerul de deasupra oraşului în ruină. Un salut dat de 324 de tunuri a marcat eliberarea Leningradului (St. Petersburgului).

Oricât de îngrozitoare au fost acele zile, ele nu pot fi comparate cu timpul de strâmtorare din imediata apropiere a revenirii lui Isus. Dar, în ceasul cel mai întunecat, poporul care aşteaptă revenirea Lui priveşte în sus spre a vedea curcubeul luminând de slava de la tronul lui Dumnezeu. Soarele apare la miezul nopţii. Pământul se cutremură şi cerurile se deschid. Mulţimea care aşteaptă vede o mână care ţine Legea lui Dumnezeu. Apoi, ca un glas de tunet, se face cunoscută ziua şi ceasul revenirii lui Hristos.

La răsărit, apare un mic nor negru, cam de mărimea unei mâini omeneşti. El se apropie din ce în ce mai mult, până ce Isus poate fi văzut înconjurat de toţi îngerii cerului. Se aud puternice sunete de trompetă. Mormintele se deschid. Eliberarea planetei Pământ este o realitate.


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon