Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
07 Jan 2019

Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta.  Isaia 65:24

 

S-a întâmplat în această zi, de 7 ianuarie 1927. Atunci a avut loc prima convorbire radio-telefonică transatlantică, între New York şi Londra.

Astăzi, folosind superînalta frecvenţă de unde radio, numite microunde, telefonul dumneavoastră este conectat la telefoanele din 190 de ţări ale lumii. O singură linie de microunde poate purta 23 000 de convorbiri telefonice în acelaşi timp.

Cugetă o clipă cât de minunat este lucrul acesta. Ce ar fi dacă vocea dumneavoastră ar călători cu viteza sunetului de 1224 km pe oră? Ar fi nevoie de patru ore până ce primul dumneavoastră „alo” ar traversa de la New Yok la San Francisco. Cu viteza aceasta, cât ar trebui să facă un mesaj de la Londa la Sydney sau de la Tokio la Paris? Dar, prin microunde, „alo” al dumneavoastră ajunge la destinaţie într-o fracţiune de secundă.

Şi mai minunat decât radio-telefonul este rugăciunea dumneavoastră, conectată cu cerul. Mai repede decât viteza sunetului, mai repede decât o microundă, strigătul tău după ajutor parcurge distanţa până la tronul lui Dumnezeu. Rugăciunea de iertare spusă în şoaptă trece fără obstacole peste nenumărate lumi într-o clipeală din ochi şi răspunsul vine instantaneu înapoi „iertat”.

Minunea comunicării cu cerul mi-a venit cu putere în minte într-o seară, când încercam să obţin legătura telefonică din căminul meu din Jackson, Ohio, cu soţul meu din Bangalore, India.

După o aşteptare de jumătate de oră, legătura telefonică a fost făcută, dar nu răspundea nimeni. Era nevoie urgentă să iau legătura cu el. Ce trebuia să fac?

Am îngenuncheat lângă telefon şi am început să-I spun totul lui Dumnezeu. Am cerut Domnului să-l aducă pe soţul meu la telefon, ca să pot vorbi cu el.

Eu încă mă mai rugam, când telefonul a sunat în mai puţin de cinci mi­nute. Era soţul meu. Neştiind nimic despre încercarea mea de a obţine legătura cu el, soţul meu a fost îndemnat să-mi dea telefon. Pe când mă rugam, Dumnezeu a răspuns la rugăciunea mea.

Şi tu poţi realiza o convorbire interstelară până la tronul lui Dumnezeu, în orice vreme. Linia va fi mereu liberă. El va fi totdeauna prezent. El va auzi şi va răspunde rugăciunii tale în cel mai minunat mod.


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon