Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
03 Jan 2019

Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde. Isaia 65:24

 

Era timpul să plecăm la ora de rugăciune de miercuri seara. Miguel, soțul meu, m-a grăbit să ies din casă pentru că le promisese unor vecini să îi ia și pe ei. I-am sugerat să luăm mașina mea, pentru că trebuia să îi fac plinul. După lucru fusesem la benzinărie, dar erau prea multe mașini care așteptau, așa că am venit acasă. Miguel și-a exprimat nemulțumirea, mai în șoaptă, că întotdeauna aștept să se aprindă becul de la rezervor înainte să fac plinul, dar a fost de acord să alimentăm în drumul nostru spre biserică.

Miguel nu a mers pe drumul pe care mergeam de obicei. M-am încruntat puțin din cauza soarelui care apunea și își trimitea razele prin parbriz și nu m-am putut abține să nu spun că „noi” greșisem alegând să mergem pe Yellowhead Trail. Era foarte aglomerat și se circula pe o singură bandă. Înaintând puțin, ne-am dat seama că era un accident în față. Am văzut o ambulanță, o mașină de pompieri și alte câteva mașini oprite pe marginea șoselei. Imediat am recunoscut un cuplu de la biserică stând acolo. Lângă ei era mașina lor avariată! Din nefericire, intraseră în spatele unui vehicul care, la rândul lui, ricoșase într-un al treilea vehicul. Miguel a tras imediat pe dreapta. Am sărit din mașină și am mers repede la prietenii noștri.

Membrii de la biserica noastră, o familie mai în vârstă, erau vizibil zdruncinați de accident, dar nu erau răniți. Primii paramedici i-au pus uneia din femeile implicate în accident un guler cervical și apoi au pus-o pe targă. „Nu are răni care să îi pună viața în pericol,” ne-au asigurat ei. Al treilea șofer, după ce am făcut schimb de numere de telefon, a plecat, slavă Domnului! Nu am putut să plecăm înspre biserică și să îi lăsăm pe prietenii noștri să aștepte singuri mașina care trebuia să îi remorcheze. Așa că am sunat la biserică și i-am spus cuiva de acolo ce se întâmplase, iar ei ne-au asigurat că se roagă.

Pentru că noi nu am putut merge la biserică, am făcut ce am știut mai bine. Biblia ne spune că în toate să aducem mulțumiri (1 Tesaloniceni 5:18). Așa că, acolo, am început să cântăm și să Îi aducem laudă lui Dumnezeu pentru grija Sa față de toți cei implicați în accident. Am citit Psalmul 100 și am spus câteva experiențe despre bunătatea lui Dumnezeu până a ajuns mașina de remorcat. Între timp le-am vorbit despre Isus celor de la ambulanță, șoferului remorcii și polițiștilor care încă mai erau acolo.

Luminează în orice colț întunecat te-ai afla!

Sharon Long (Brown)


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon