Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
04 Feb 2019

Și Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuințele voastre, după bogăția Sa, în slavă, în Isus Hristos.  Filipeni 4:19

 

Tocmai terminasem o zi aglomerată ca instructor de asistență medicală cu studenții mei la spital. Eram nerăbdătoare să ajung acasă, cu toate că distanța de la locul de muncă până acasă era de 64 de kilometri. Deoarece era după-amiază târziu, traficul era mare chiar și pe drumul județean pe care mergeam. Așa cum aveam obiceiul când mă urcam la volan, întâi am oprit și m-am rugat lui Dumnezeu pentru grijă și protecție în călătoria mea. M-am rugat de asemenea pentru cei care vor fi în mașini pe lângă mine în drumul meu.

Cum am ajuns aproape de curba periculoasă care era la o distanță de 2,5 kilometri față de casă, cauciucul drept din spate a explodat deodată, aruncându-mă pe contrasens.

Ajutor, Doamne! era tot ceea ce puteam gândi. Am tras de volan, astfel încât mașina mea să ajungă în șanțul de pe marginea drumului, evitând un accident. Când am oprit, în jurul meu era numai praf, care apoi a început să se așeze.

Ochii mei erau în lacrimi. Inima mea a fost plină de bucurie când mi-am dat seama de protecția lui Dumnezeu în acele momente.

Biblia este plină de făgăduințe. Dumnezeu ne spune în Tit 1:2 că El nu poate minți. Prin urmare, avem asigurarea că El Se ține de cuvânt ca să ne protejeze, să ne călăuzească și să ne binecuvânteze. Dumnezeu vrea să ne punem încrederea în făgăduințele Sale, dar să fim gata să acceptăm orice lucru care s-ar putea întâmpla. Prin făgăduințele Sale, ne apropiem de El prin credință. El este cu adevărat Tatăl nostru minunat. El a oferit făgăduințele Lui ca să binecuvânteze pe aceia care Îl acceptă și Îi sunt credincioși.

După ce cauciucul a explodat, mi-am dat seama că sunt în siguranță și nimeni nu a fost rănit de mașina mea. Mi-am plecat capul și i-am mulțumit Tatălui meu ceresc pentru dragostea și protecția Lui. Apoi l-am sunat pe soțul meu de pe telefonul din mașină și l-am rugat să vină și să mă ajute cu mașina. A ajuns repede ca să mă liniștească și să aibă grijă de mașină. Șoferii altor mașini de asemenea au oprit să se asigure că eram bine. Un om mi-a zis: „Dumnezeu cu siguranță te iubește. Îngerul tău a lucrat în plus astăzi.” Dumnezeu este întotdeauna cu noi, chiar și atunci când nu conștientizăm prezența Lui.              

Carolyn Voss


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon