Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter

PATUL

...
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
*
 

10-02-2019

Domnul să-ți fie desfătarea, și El îți va da tot ce-ți dorește inima.  Psalmii 37:4

 

Am primit o reclamă la mobilă în căsuța poștală chiar când am decis că am nevoie de o saltea nouă. Am căutat pe internet să compar prețurile. M-am uitat de asemenea la fotoliile reglabile și la paturile electrice, știind totuși că nu îmi puteam permite niciunul. M-am gândit că poate proprietarii magazinului sunt oameni pe care îi cunosc.

Am fost în oraș, mi-am rezolvat ceva treburi, apoi m-am dus la magazinul de saltele. Când am intrat în magazin, mi-am dat seama că nu îi cunoșteam pe proprietari. În plus, am văzut fotolii reglabile – care nu erau puse în anunțul publicitar. Magazinul nu avea saltele duble, dar proprietarul putea să comande una. Am probat o saltea mare care era asemănătoare cu salteaua dublă de care aveam nevoie apoi m-am uitat la fotoliile reglabile. Am început să vorbesc cu o doamnă și i-am spus de ce am nevoie de o nouă saltea. S-a uitat la mine foarte ciudat, iar apoi a zis: „Avem ceva în depozit la care cred că v-ar plăcea să vă uitați.” Am urmat-o până la depozit. Mi-a spus despre ceea ce au achiziționat cu câteva săptămâni în urmă. Au achiziționat un magazin de prezentare plin cu saltele, fotolii reglabile și încă un lucru – un pat electric nou și cu saltea!

Am rămas șocată când mi-a zis. Am fost în spital mai devreme și din cauza condițiilor de acolo, a trebuit să îmi ridic capul cu trei perne, iar o altă pernă să o pun sub genunchi ca să pot dormi noaptea. Cu acest pat electric, aș fi putut folosi o pernă sub cap fără nimic sub genunchi pentru că aș fi putut să ridic patul electric.

Dar îmi puteam permite? Acea doamnă mi-a spus povestea până la capăt. Magazinul lor vindea anumite mărci de saltele și fotolii și de aceea patronii nu i-ar fi lăsat să pună acel pat în expoziție, deoarece era o marcă diferită. Angajații și proprietarii magazinului nu aveau nicio idee de ce patul și salteaua au fost incluse în celelalte lucruri pe care le-au achiziționat. Patul și salteaua erau de aceeași marcă cu aceea pe care am văzut-o pe internet cu o zi înainte. Patul costa mai mult decât puteam să cheltuiesc, și totuși, aşa cum doamna specificase, era mai ieftin decât salteaua și fotoliul împreună, la un preț rezonabil. Prețul pe care mi l-a spus era unul pe care mi-l puteam permite.

Cine ar fi crezut că nevoile mele ar putea fi îndeplinite în acele circumstanțe mai puțin probabile? Mulți ar fi putut să spună că a fost o coincidență, dar eu știu că Dumnezeu S-a îngrijit de tot.

Loraine F. Sweetland


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon