Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
10 Feb 2019

Domnul să-ți fie desfătarea, și El îți va da tot ce-ți dorește inima.  Psalmii 37:4

 

Am primit o reclamă la mobilă în căsuța poștală chiar când am decis că am nevoie de o saltea nouă. Am căutat pe internet să compar prețurile. M-am uitat de asemenea la fotoliile reglabile și la paturile electrice, știind totuși că nu îmi puteam permite niciunul. M-am gândit că poate proprietarii magazinului sunt oameni pe care îi cunosc.

Am fost în oraș, mi-am rezolvat ceva treburi, apoi m-am dus la magazinul de saltele. Când am intrat în magazin, mi-am dat seama că nu îi cunoșteam pe proprietari. În plus, am văzut fotolii reglabile – care nu erau puse în anunțul publicitar. Magazinul nu avea saltele duble, dar proprietarul putea să comande una. Am probat o saltea mare care era asemănătoare cu salteaua dublă de care aveam nevoie apoi m-am uitat la fotoliile reglabile. Am început să vorbesc cu o doamnă și i-am spus de ce am nevoie de o nouă saltea. S-a uitat la mine foarte ciudat, iar apoi a zis: „Avem ceva în depozit la care cred că v-ar plăcea să vă uitați.” Am urmat-o până la depozit. Mi-a spus despre ceea ce au achiziționat cu câteva săptămâni în urmă. Au achiziționat un magazin de prezentare plin cu saltele, fotolii reglabile și încă un lucru – un pat electric nou și cu saltea!

Am rămas șocată când mi-a zis. Am fost în spital mai devreme și din cauza condițiilor de acolo, a trebuit să îmi ridic capul cu trei perne, iar o altă pernă să o pun sub genunchi ca să pot dormi noaptea. Cu acest pat electric, aș fi putut folosi o pernă sub cap fără nimic sub genunchi pentru că aș fi putut să ridic patul electric.

Dar îmi puteam permite? Acea doamnă mi-a spus povestea până la capăt. Magazinul lor vindea anumite mărci de saltele și fotolii și de aceea patronii nu i-ar fi lăsat să pună acel pat în expoziție, deoarece era o marcă diferită. Angajații și proprietarii magazinului nu aveau nicio idee de ce patul și salteaua au fost incluse în celelalte lucruri pe care le-au achiziționat. Patul și salteaua erau de aceeași marcă cu aceea pe care am văzut-o pe internet cu o zi înainte. Patul costa mai mult decât puteam să cheltuiesc, și totuși, aşa cum doamna specificase, era mai ieftin decât salteaua și fotoliul împreună, la un preț rezonabil. Prețul pe care mi l-a spus era unul pe care mi-l puteam permite.

Cine ar fi crezut că nevoile mele ar putea fi îndeplinite în acele circumstanțe mai puțin probabile? Mulți ar fi putut să spună că a fost o coincidență, dar eu știu că Dumnezeu S-a îngrijit de tot.

Loraine F. Sweetland


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon