Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
08 Feb 2019

Acum, așa vorbește Domnul, care te-a făcut, Iacove, și Cel ce te-a întocmit, Israele: „Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume, ești al Meu.”  Isaia 43:1

 

Este ușor să te descurajezi dacă tot ceea ce auzi sunt spamuri. Nu ești suficient de bună. Nu ești suficient de frumoasă. Gândește-te la toate greșelile pe care le-ai făcut în cursul vieții. Spune-mi, cine poate să fie perfectă?

Este nevoie de un blocaj pentru mesajele spam! Știai că tu ai un blocaj de mesaje spam care nu dă greș? Ei bine, ai – este Isus. El spune: „Acum, așa vorbește Domnul, care te-a făcut, Iacove, și Cel ce te-a întocmit, Israele: «Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume, ești al Meu»” (Isaia 43:1).

Wow! Dumnezeu te-a chemat pe nume! Este emoționant! Dacă Dumnezeu te-a creat și te-a chemat pe nume, înseamnă că toate celelalte mesaje nu contează. Ascultă doar mesajul pe care Dumnezeu îl are pentru tine. Uneori este dificil să auzim vocea lui Dumnezeu pentru că El nu strigă! El vorbește cu calm și liniștitor. Deci, dacă vrei să blochezi mesajele spam, trebuie să blochezi celălalt zgomot!

Nu poți fi mereu tulburată de telefon, iPad, calculator sau de mesaje. Prea des, acestea doar măresc spamul din mintea noastră. Dumnezeu spune că, dacă Îl asculți, El îți va da pace.

Când asculți mesajul lui Dumnezeu despre cine ești tu, vei începe să dezvolți toate darurile și talentele pe care ți le-a oferit. Nu te vei uita în jur să vezi ce fac alții, deoarece vei avea multe de făcut cu tine însuți. Planurile lui Dumnezeu pentru viața ta sunt mult mai mărețe decât ți-ai imaginat vreodată.

În plus, în timp ce acționează ca cel mai tare blocaj de mesaje spam, El Se uită la inima ta, te cheamă pe nume și îți amintește că El te-a creat ca să fii capodopera Lui.

Sfatul din Galateni este foarte important: „Fiecare să-și cerceteze fapta lui și atunci va avea cu ce să se laude numai în ce-l privește pe el, și nu cu privire la alții, căci fiecare își va purta sarcina lui însuși” (Galateni 6:4,5).

Decât să fii un mesaj spam, mai bine ține minte asta: „Noi suntem capodopera lui Dumnezeu” (Efeseni 2:10).

Wilma Kirk Lee


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon