Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
04 Jan 2019

Căci Eu știu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde. Ieremia 29:11

 

În urmă cu ceva timp, am hotărât împreună cu soțul meu să ne depunem CV-urile la câteva locuri de muncă disponibile într-un orășel. Am hotărât să ne rugăm pentru acest lucru și i-am cerut lui Dumnezeu să ne arate unde ar trebui să mergem. Am fost de acord să mergem la interviuri. Dacă vreunul dintre noi ar fi reușit și i s-ar fi oferit un loc de muncă, atunci urma să ne vindem casa și să ne mutăm în acel oraș.

Posibilul angajator m-a informat că fusesem aleasă ca prima opțiune. Am acceptat slujba. Dumnezeu aranjase totul. Dar era o singură problemă: casele din noul oraș erau mult mai scumpe decât cele unde locuiserăm până atunci. Ne era imposibil să ne permitem să cumpărăm o casă acolo chiar cu toți banii obținuți din vânzarea casei noastre. Ne-am rugat lui Dumnezeu pentru această problemă.

În tot acest timp am fost și am văzut câteva case. Totul părea să meargă pe dos. Am început să cer împlinirea făgăduințelor Tatălui ceresc; doar aveam încredințarea că era de la El această mutare. Soțul meu mi-a povestit despre o casă pe care o văzuse la capătul unui drum de țară, dar nu am fost interesată. Seara, înainte de culcare, m-am rugat lui Dumnezeu.

În acea noapte am visat că ajunsesem la o casă care semăna cu casa în care locuiau niște prieteni. În visul meu, ușa de la intrare era pe partea opusă față de ușa casei prietenilor noștri. În vis, am întrebat-o pe prietena mea de ce mutase ușa. A zâmbit și a spus: „Aceasta nu este casa mea. Este a voastră.”

Ziua următoare am mers să vedem mai multe case. Fiind în apropierea casei despre care îmi povestise soțul meu, am spus că sunt dispusă să mergem să o vedem. Spre surprinderea mea, arăta precum casa din visul meu! „Aceasta este casa noastră”, i-am spus soțului meu. S-a uitat la mine puțin speriat. I-am explicat că eu cred că Dumnezeu îmi arătase exact acea casă în visul avut cu o seară înainte.

L-am sunat pe agentul imobiliar și am încheiat afacerea, lucru posibil doar prin harul lui Dumnezeu.

Până astăzi sunt foarte emoționată de fiecare dată când îmi amintesc cum Dumnezeu ne poate da mai mult decât cerem sau visăm. Îți mulțumesc, Doamne!

Nilva de F. Oliveira da Boa Morte


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon