Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
01 Feb 2019

Nu vă îngrijorați de nimic, ci, în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri.  Filipeni 4:6

 

De fiecare dată când văd o rochie galbenă din bumbac, îmi amintesc de acea dimineață mohorâtă de februarie când am trecut printr-o situație care avea să îmi schimbe viața și să îmi consolideze încrederea în Dumnezeu.

Ea stătea pe trotuar, cu spatele la mine, partea de jos a rochiei galbene se legăna în briza ușoară. Nici măcar nu am văzut-o până când aproape am ajuns lângă ea. Am fost fermecată de nuanța încântătoare de galben în acea zi mohorâtă, o zi plină cu distrugere de la uraganul care devastase totul recent. Când am ajuns unde era ea, mi-a zâmbit călduros. I-am apreciat minunata rochie galbenă. Acea întâlnire a fost începutul prieteniei mele cu Connie. Am stat de vorbă, apoi mi-a oferit un loc de muncă, un răspuns direct la rugăciunea înălțată cu doar două zile înainte. Ce mod prin care credința mi-a fost întărită!

Am fost uimită cât de repede a venit Dumnezeu în ajutorul meu din nou! El știa că am o slujbă care nu îmi plăcea și că trebuia să câștig mai mulți bani pentru a îngriji de nevoile familiei. El știa de asemenea că treceam printr-un divorț dificil, eram într-o perioadă de tranziție când mă mutam înapoi în casa părinților cu cei doi copii mici și eram în pragul depresiei. Noul loc de muncă mi-a salvat viața. Mi-a dat un scop și o oportunitate să învăț și să cresc.

Connie m-a învățat tot ce știa și m-a ajutat să îmi găsesc puterea și vocea ca femeie. Știu că Dumnezeu i-a spus să poarte acea rochie galbenă care îți atrage privirea și să stea pe acel trotuar ca să mă călăuzească să găsesc pacea – și pe El.

Astăzi, Îi mulțumesc Domnului pentru intervenția Lui în viața mea cu mulți ani în urmă și Îl laud pentru că întotdeauna Îmi călăuzește pașii, chiar și atunci când am îndoieli. Zâmbesc când realizez că momentele simple sunt adesea folosite de El pentru a ne întări credința și a ne ajuta să ne dăm seama că nu suntem singuri în această călătorie. Tot ce ne cere în schimb este să ne încredem în El.

Te rog astăzi să îți cercetezi inima și să găsești „momentul rochiei galbene”. Mulțumește Domnului pentru el, apoi împărtășește cu un prieten.

Simonette Appleton


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon