Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
27 Jan 2019

Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi. Evrei 13:15

 

În urmă cu douăzeci și opt de ani am permis în mod nechibzuit ca relația mea cu Dumnezeu să aibă de suferit. Fiind crescută de părinți creștini iubitori, încă mai credeam în Dumnezeu, dar din cauza circumstanțelor din viața mea, nu reușeam să am o umblare zilnică cu El. Am încetat să mai citesc din Cuvântul Său și viața mea de rugăciune a încetat și ea curând. Părinții mei și membrii bisericii au continuat să se roage pentru mine.

Dar eu nu răspundeam.

Într-o zi, în timp ce ascultam la știri și meditam la situația din lume, am început să mă gândesc la lucrurile spirituale. Seriozitatea acțiunilor mele anterioare m-a lovit dintr-odată.

Am căzut pe genunchi disperată, strigând la Dumnezeu să mă ierte. Totuși, Satana, care este întotdeauna gata să atace atunci când suntem căzuți, mi-a spus că mă îndepărtasem prea mult de Dumnezeu. Poate că făcusem păcatul de neiertat, ignorându-L pe Duhul Sfânt, și Dumnezeu nu mă mai putea auzi. Am stăruit înaintea Domnului să îmi arate dacă încă mai era vreo șansă pentru mine și dacă încă harul Său putea ajunge la mine. I-am cerut un răspuns specific. Doamne, știu că la biserica părinților mei este un pastor nou. Te rog, fă ca el să mă sune.

Ziua următoare, având o zi liberă de la lucru, fiind asistentă, a sunat telefonul. Am răspuns și am auzit o voce spunând: „Bună. Sunt pastorul Jonathan Gallagher. De ceva vreme am avut numărul tău de telefon, dar doar acum am simțit îndemnul să te sun. Ai dori să te vizitez?” Nu îmi venea să cred ce auzeam! Era chiar pastorul de la biserica părinților mei! Cât de mult mă înșelasem crezând că L-am îndepărtat prea mult pe Dumnezeu și că El nu îmi mai auzea rugăciunile.

Dumnezeu nu renunță atât de ușor la noi! El mi-a răspuns în mod direct rugăciunii și mi-a dat reasigurarea de care aveam nevoie. În harul și mila Sa, El nu plecase de lângă mine. El doar aștepta ca eu să îmi dau seama de nevoia mea de El.

Dumnezeu a făcut atât de mult pentru a ne salva. El este hotărât să ne dea darul mântuirii Sale dacă noi îl acceptăm.

Glasul Său blajin, iubitor ne cheamă în fiecare zi. Nu amâna să te întorci spre El. Dumnezeu te va primi cu brațele deschise, așa cum a făcut tatăl fiului risipitor din pilda lui Hristos. Tatăl ceresc te iubește atât de mult și niciodată nu te va părăsi.

Karen Richards


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon