Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
07 Jan 2019

Mă duce la ape de odihnă. Psalmii 23:2

 

Eram nerăbdătoare să mă alătur soțului meu, care slujea ca misionar în Liberia. Dar persoanele cu care el vorbise să călătorim împreună au plecat fără să mă anunțe. Așteptând ca Domnul să găsească o rezolvare, am visat că zburam undeva unde erau plantații cu arbori de cauciuc. De asemenea, am visat că am născut un fiu într-o țară cu multe flori. La lucru mi se ceruse să călătoresc împreună cu alte femei pentru a le pregăti hrana soldaților. Am simțit îndemnul să nu accept. Așa că am refuzat. Ajunsă acasă în acea după-amiază, parcă o voce îmi spunea: „Mergi și pregătește apă.” Am mers. Din nou același glas mi-a spus: „Așază-te în pat.” M-am așezat și după aproape o oră, am auzit: „Mergi și fă baie.” Ducând găleata cu apă înspre baie, am văzut un bărbat pe hol cu un bagaj. Spre surprinderea mea, era soțul meu, care venise din Liberia să mă ia și pe mine pentru a mă alătura lui în misiune.

„Mijlocul de transport care m-a lăsat în fața casei a dispărut după ce am luat bagajul”, mi-a spus el. „Am călătorit peste 600 de kilometri fără oprire.” Tatăl meu nu era foarte sigur de plecarea noastră, totuși a spus că se va ruga pentru siguranța noastră. Ne-am îmbarcat pe un vas care mergea înspre același port de unde soțul meu luase acel mijloc de transport misterios.

Fiind pe mare, un vas de război inamic ne-a zărit. Apoi, dintr-odată, valurile au împiedicat vasul mai mare să preia controlul asupra noastră. Micul nostru vas a scăpat și a reușit să ajungă cu bine în ultimul port, în Biafra. Pasagerii de pe vasul care a ajuns după noi ne-au spus că vasul de război de care trecuserăm noi i-a prins pe ei. Datorită numărului mare de străini de la bordul vasului mai mic, echipajul de pe vasul mai mare i-a cruțat pe toți cei de pe vas. La oprirea în port, soldații care ne-au percheziționat bagajele ne-au dat voie să mergem mai departe. Din nou, acest lucru a fost posibil prin harul lui Dumnezeu, căci în doar două ore, aceeași navă de război a ajuns în exact același port!

Am reușit să mergem cu un avion până în Douala, Cameroon. Apoi, ajunși în aeroportul Robertsfield, din Liberia, am văzut plantații de arbore de cauciuc care arătau exact ca în visul meu. În mai puțin de un an am călătorit în Statele Unite ale Americii. Mi-au plăcut foarte mult florile frumoase de acolo și în acel loc s-a născut fiul meu. Dumnezeu este credincios.

Și tu ai un munte în viața ta? Adu-ți aminte că Dumnezeu poate să îl dea la o parte.

Margaret Obiocha


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon