Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
12 Feb 2019

Domnul a dat și Domnul a luat. Binecuvântat fie Numele Domnului!   Iov 1:21

 

Viața este o călătorie plină cu experiențe dulci și amare. Totuși, mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate încercările din viața mea, pentru că fără ele nu aș fi știut cât de minunată este iubirea lui Dumnezeu. Da, este dureros în această viață să avem un lucru pe care să îl prețuim, apoi să îl pierdem. Totuși, am învățat că după pierdere vine și viață. Dumnezeu permite anumite lucruri în viața noastră cu un scop. Dar trebuie să rămânem concentrate în a-I sluji Dătătorului de binecuvântări și să nu ne concentrăm atât de mult pe darurile Lui. Uneori ne pierdem concentrarea spirituală prea ușor atunci când avem prea multe.

Iov a fost un om neprihănit care a avut totul, dar a pierdut totul într-o clipă. Ca om al lui Dumnezeu, totuși a rămas neclintit. Din punct de vedere spiritual, el a dovedit fermitate în timp de necaz, așa cum a fost și în timp de prosperitate. La fel ca Iov, noi avem nevoie să învățăm să ne încredem mai mult în Dumnezeu. Nu Îi slujim noi Stăpânului universului, care promite să suplinească nevoile celor care Îl cred?

Odată, în timp ce încercam să supraviețuiesc așa cum puteam, am petrecut nopți singuratice plângând, întrebând de ce aveam atât de multe probleme. Dar ziua următoare îmi ștergeam lacrimile și pășeam cu încredere. Știam în inima mea că Dumnezeu pregătea ceva pentru mine.

Sunt recunoscătoare pentru locul meu de muncă și pentru sănătatea mea. Când am privit la toate lucrurile din jurul meu, mi-am dat seama că puteam să îmi număr binecuvântările. A avea o mașină a devenit o necesitate. După ce m-am luptat ani de zile, am fost binecuvântată să obțin o mașină. Când am cumpărat-o, era totuși puțin dificil din punct de vedere financiar, pentru că eram ocupată cu studiile. A trebuit să fac multe sacrificii pentru a putea supraviețui. Acum mi-am terminat studiile în domeniul dreptului muncii.

Dragă prietenă, tot ce pot să spun este că Dumnezeu este viu! El nu te va lăsa și nu te va uita niciodată. Dacă Îl accepți și te încrezi în El mereu cu toată ființa, El nu te va dezamăgi niciodată. Prietenii și membrii familiei te pot dezamăgi, dar Dumnezeu, niciodată. Poate că niciodată nu vei putea trăi la nivelul așteptărilor altor persoane. Totuși, în ochii lui Dumnezeu, ești cea mai bună. Crede! Ce pregustare a harului divin! Chiar dacă acum te simți singură pe lume, să știi că nu ești. Când pare că lumea este împotriva ta, a caracterului tău sau integrității tale, amintește-ți că faptul că încă mai respiri este o dovadă a ocrotirii lui Dumnezeu, care este peste tine.

Tu ești copilul Lui – copilul preaiubit al Împăratului.

Deborah Matshaya


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon