Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
02 Jan 2019

Și aruncați asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El Însuși îngrijește de voi.  1 Petru 5:7

Căci Eu știu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde.  Ieremia 29:11

 

Ai avut vreodată un an cu adevărat greu? Un an în care totul părea că merge pe dos?

În primele ore din 1 ianuarie, sunetul artificiilor de pretutindeni umpleau văzduhul. Localnici și vizitatori umpleau străzile pentru a sărbători noul an care începea. Ascultând entuziasmul lor, gândurile mele s-au întors spre evenimentele care avuseseră loc în anul care se încheiase.

Ah, Doamne, m-am rugat eu, Îți mulțumesc pentru că mi-ai cruțat viața încă un an. Dar ce an am avut!

Ai avut vreodată un an în care provocările să îți asalteze familia din toate părțile? Poate ți-a fost greu să faci față tuturor problemelor financiare. Sau poate ai avut un accident grav de mașină, care te-a lăsat paralizată. Ah, poate a fost acel diagnostic medical – un diagnostic pentru care ai avut nevoie de multe analize, mulți doctori și puține răspunsuri. Un diagnostic care te-a făcut să te întrebi unde era marele Medic în tot acest timp. Apoi ai privit neputincioasă cum facturile de la medici se adunau și căutai soluții care să îți poată aduce ușurare și vindecare.

Dar din când în când mai găseai mângâiere la Dumnezeu, în Cuvântul Său și în cuvintele celor care te iubeau. Aceste cuvinte, în acele ore de disperare, ți-au amintit că nu trebuie să îți fie teamă, căci la fel cum a făcut cu încăpățânatul Samson, Dumnezeu încă era implicat în viața ta.

Orice ți s-a întâmplat în anul care a trecut, indiferent câte provocări ai avut, să nu uiți că Tatăl nostru ceresc ne spune să aruncăm toate grijile noastre asupra Lui.

El ne amintește că niciodată nu ne va părăsi și nu ne va uita.

Acum, când începem acest an nou, să ne amintim că Tatăl nostru ceresc ne iubește și are grijă de noi.

Să Îi cerem lui Dumnezeu să ne dea puterea de care avem nevoie pentru a face față provocărilor care ne stau în față. Oricât de grea ar fi viața, El ne susține.

Îi vei permite să te călăuzească pe calea încrederii și a neprihănirii acum, la începutul acestui an? El va fi bucuros să pășească alături de tine.

Taniesha Robertson-Brown


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon