Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
09 Jan 2019

Noe era un om neprihănit și fără pată între cei din vremea lui. Noe umbla cu Dumnezeu. Geneza 6:9

 

Noe mergea împotriva curentului zilelor sale. El căuta lucruri pe care oamenii din jurul său le desconsiderau. Din această cauză, era adesea ridiculizat sau chiar făcut să sufere. Dar el știa că lumea are nevoie de el așa cum este și nu avea de gând să se adapteze la standardele și filosofia de viață a celor din jur.

Constatarea lui Dumnezeu cu privire la lumea antediluviană a fost aceea că toate lucrurile își stricaseră calea, iar gândurile oamenilor erau îndreptate în fiecare zi numai spre rău. În acest ocean de nelegiuire și ruină, Noe făcea o excepție. Era neprihănit.

Satisfacția vieții sale depășea cu mult sfera lucrurilor materiale și imediate. Bucuria sufletului său era dincolo de mâncare, băutură și plăceri trupești. În relația sa cu Dumnezeu, Noe trăia o înălțare sufletească superioară oricărei distracții pe care ar fi putut să i-o ofere lumea timpului său.

Stilul de viață al lui Noe nu-i slăbea cu nimic nici bucuria de a trăi și nici competența profesională. Cei din jur puteau conta pe cuvântul său, iar promisiunile lui erau onorate întotdeauna fără compromis. Noe era un puritan progresist mereu prezent în viața cetății, dar diferit și elevat în ce privește valorile personale. Cei din jur îl cunoșteau ca pe evlaviosul cel bun la suflet și corect până la culme în afacerile cu partenerii. El nu se rușina și nu se sfia să-și împărtășească ideile și convingerile cu oricine era interesat să-l asculte. Acesta este stilul de viață al nonconformistului supraviețuitor.

 

SUCCESUL LA UN PAS DE TINE: Te poți simți confortabil, chiar dacă faci lucrurile altfel față de cei din jur. Semenii tăi au nevoie de cineva care să poată privi lucrurile și altfel!


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon