Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
02 Jan 2019

De aceea va lăsa omul pe tatăl său și pe mama sa și se va lipi de nevasta sa și se vor face un singur trup. Geneza 2:24

 

În înțelepciunea Sa, Dumnezeu i-a oferit lui Adam ocazia să descopere și să simtă că este singur. În acest context Dumnezeu a creat-o pe Eva. Ea trebuia să răspundă unei căutări fundamentale.

Probabil că cea mai frumoasă clipă din istoria umanității a fost aceea în care Adam a deschis ochii și a văzut-o pe cea care avea să-i stea alături. Aceasta era cea mai frumoasă ființă din câte văzuse el până atunci. La rândul ei, Eva încerca să se dumirească ce se întâmplă cu ea și cu acest semen, de care se simțea atât de atrasă.

Planul lui Dumnezeu pentru relația de cuplu a fost acela ca un bărbat și o femeie să se unească sub aprobarea și cu binecuvântarea Sa, formând o unitate tainică și trainică. Nu este de mirare că cea mai cântată temă de-a lungul istoriei este eterna poveste de dragoste dintre un bărbat și o femeie.

Este dorința lui Dumnezeu ca viața de căsătorie să fie unică și irepetabilă. O mulțime de lecții din natura înconjurătoare stau mărturie cu privire la modelul stabilit de Dumnezeu pentru familie. El privește cu satisfacție și bucurie spre fiecare cuplu care corespunde acestui ideal.

Astăzi, lucrurile s-au schimbat în mod dureros. Din cauza păcatului, avem divorțuri, concubinaj, adulter și deviații de comportament în relația de cuplu. Oricât ar părea de interesante și atractive, aceste invenții ale păcatului nu reușesc decât să întunece și să umple de durere viața omului pe pământ.

 

SUCCESUL LA UN PAS DE TINE: Găsește o nouă modalitate de a adăuga un strop de frumusețe și bucurie relațiilor tale de familie!


Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon