Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
23 Aug 2017
 Iertarea este o idee minunată până când apare ceva foarte greu de iertat. În acel moment, în noi se duce o luptă. Dacă suntem sinceri, vom recunoaşte că mulţi dintre noi avem unele probleme de iertare pe care ar trebui să le rezolvăm. Această carte nu este numai un manual  despre cum să facem lucrul acesta, ci şi un comentariu teologic şi practic cu privire la modul creştin de a rezolva greutăţile vieţii. Ne ajută să înţelegem ce este iertarea cu adevărat şi cum putem să o facem să dureze, pentru a avea o pace interioară de durată.
 
Această carte poate fi privită ca o haină multicoloră - lucrată de o persoană care a înfăşurat ea însăşi haina iertării în jurul ei şi al familiei ei. Îţi va încălzi inima şi te va păzi în timp ce te indrepţi către iertare. Pentru a-ţi putea ţine promisiunea de iertare, ţi-ar fi de ajutor dacă ai înţelege  ce se întâmplă când eşti rănit de cineva, ce este şi ce nu este iertarea. Întrebări  precum: Ce este iertarea? De ce ar trebui să iert? Cum ajung în punctul în care sa vreau să iert sau să iert din nou?, dar şi altele legate de ele: Poate uitarea să mă ajute să iert? Dacă eu caut dreptatea, înseamnă că nu am iertat? Cum ştiu sigur că am iertat?  Odată ce ştiu sigur că am iertat, cum fac  ca această iertare să dureze?, îşi vor găsi răspuns.
 
Cel mai important aspect discutat în această carte este legat de  cum să faci ca decizia de a ierta să aibă continuitate. Chiar dacă ai reuşit să iei decizia intelectuală şi emoţională de a ierta, mai trebuie să iei în considerare şi durabilitatea. Dar dacă cel care ţi-a provocat durerea continuă să te rănească? Sunt cumva condiţii pe care ar trebui să le stabileşti pentru a te asigura că poţi să îţi ţii promisiunea de a ierta? Când ai iertat destul? Există limite pentru iertare?
 
 Această carte este şi un mini-manual de pace interioară. În istorie, fanaticii religioşi au căutat pacea interioară  prin meditaţie şi experienţe mistice, departe de vuietul lumii, cu toate conflictele ei. Dar prin iertare, poţi avea pace lăuntrică chiar şi în mijlocul vacarmului  sau al războiului. Pacea vine atunci când credem cu adevărat că Dumnezeu, prin Hristos, ne-a iertat şi este dispus în continuare să ne ierte când ne mărturisim Lui şi unii altora greşelile  şi slăbiciunile.

Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon