Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
28 Aug 2017
Isus este totul, prietene!
 
Întrebarea tânărului bogat:
Ce să fac ca să moştenesc viaţa veşnică? este întrebarea pe care si-o pune fiecare om. Omul a fost creat pentru a trăi. Ceea ce doreşte cel mai mult este să trăiască. Poate să fie cea mai nenorocită viaţă, însă, când vine ceasul morţii, omul se agaţă cu disperare de viaţă. Pentru a avea viaţă, este în stare să facă orice, să plătească  oricât, să facă tot felul de sacrificii. Ei bine, la strigătul disperat al inimii omului Ce să fac ca să moştenesc viaţa veşnică? Isus răspunde simplu:
Să te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, şi pe Isus Hristos, pe care L-ai trimis Tu. ( Ioan 17:3)
 
Vezi? Sectretul vieţii veşnice  nu constă doar în cunoaşterea unui set de doctrine sau în afilierea la o biserică anume. Secretul este cunoaşterea unei persoane - Isus Hristos! Creştinimsul adevărat implică relaţia între două persoane: Tu şi Hristos. Ceea ce contează cel mai mult în experienţa ta spirituală nu este ceea CE crezi, ci în CINE crezi.
Iată ce scrie autorul în introducerea cărţii:
 
''Această carte a fost scrisă pentru tine, dragul meu tânăr. A fost scrisă cu mai  mult decât cerneală, a fost scrisă cu dragoste. Am lucrat ani de zile cu tinerii, am conversat cu ei în tabere, la focul de seară, la umbra copacilor, pe terenul de sport,  în biserică, în birou, dimineaţa, după-amiaza şi seara. Anii petrecuţi ascultând bucurii şi tristeţi, biruinţe şi eşecurile tinerilor m-au condus la scrierea acestor pagini.
Cea mai mare preocupare a mea nu este stilul de redactare, nici puritatea limbajului, ci tu; preocuparea mea este să fiu înţeles de tine. Doar atât. Scriu pentru că într-o zi L-am descoperit pe Isus ca fiind marele meu Prieten şi pentru că am învăţat că viaţa de creştin nu înseamnă doar a trăi preocupat de legi şi norme. Viaţa creştină este un lucru minunat şi înseamnă a umbla în fiecare zi cu Isus, într-o relaţie sublimă de dragoste.
Prin intermediul acestor rânduri, doresc din toată fiinţa mea să te conduc la o cunoştere mai profundă , ce te va face să iei de mână această Persoană minunată care îţi va umple viaţa de pace şi fericire. Pentru că, la urma urmelor, a-L  cunoaşte pe Isus este tot ceea ce contează, căci Isus este totul, prietene! ''
 
 

Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon