Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
29 Aug 2017
În Biblie găsim nenumărate istorii fascinante despre răspunsul la rugăciune. Sunt atât de multe minuni uimitoare, încât nu e nicio mirare că atitudinea intelectualilor moderni este este una batjocoritoare şi de neîncredere. Când vreodată am văzut noi căzând pâine din cer sau când am văzut vreun măgar vorbitor? Când am luptat cu un înger sau când am văzut vreun topor plutind pe apa unui râu? De când sunt slujitorii lui Dumnezeu răpiţi într-un car de foc?   
Dacă ne luăm timp să citim rugăciunile din Biblie, vom găsi modele excepţionale. Când poporul se ruga, Dumnezeu aproape  tot timpul le răspundea cu un da. Dacă Dumnezeu răspundea  da de atâtea ori în vremurile biblice, ce s-a întâmplat în zilele noastre?
 
Marea parte a problemei în zilele noastre este aceea că noi ne apropiem de Cuvântul lui Dumnezeu cu teamă. Poate ne gândim că nu putem lua prea în serios povestirile biblice pentru că atunci erau alte timpuri dar astăzi lucrurile stau altfel iar Dumnezeu nu mai poate fi la fel. Dar oare S-a schimbat Dumnezeu? Nu, sigur ca nu. El nu S-a schimbat. Cuvântul Său a rămas la fel de adevărat şi astăzi ca atunci când aveau loc acele lucruri uimitoare.Dumnezeul care răspundea la rugăciuni în vremurile biblice este acelaşi Dumnezeu şi astăzi. 
Noi slujim unui Dumnezeu care aude rugăciunile noastre. Acest lucru ar trebui să ne ofere o şi mai mare încredere în rugăciune. În versetul din 1 Ioan 5:14  Îndrăzneala pe care o avem la El, este că dacă cerem ceva după voia Lui, ne ascultă, găsim cheia rugăciunilor care primesc un răspuns şi anume că rugăciunea trebuie să fie după voia lui Dumnezeu.
 
Cartea aceasta ne învaţă cum să îndrăznim să umblăm, să trăim şi să ne rugăm diferit.Să-i dăm Lui inimile  noastre. Apoi, la fel ca bărbaţii şi femeile  din vechime, putem merge înainte  făcând cereri îndrăzneţe şi îndrăznind să cerem zilnic mai mult.
Dumnezeu ne spune: Cheamă-Mă şi îţi voi răspunde! Şi-ţi voi vesti lucruri mari, pe care nu le cunoşti.  Vom crede noi în promisiunile Lui?  Îl vom căuta mai mult? Ne vom baza pe Cuvântul Lui indiferent de frutunile care ne înconjoară? Dumnezeu caută oameni umili care vor petrece timp pe genunchi, pentru a vedea adevărul Lui proclamat şi suflete aduse în Împărăţie. Caută bărbaţi şi femei care  se vor baza pe Cuvântul Său în credinţă şi rugăciune până la sfărşitul zilelor... Vom fi noi aceşti bărbaţi şi femei? 

Editura Viata si Sanatate SRL
CUI: RO6710635
RC: J23/3442/2012

Pentru comenzi si informatii, nu ezitati sa ne contactati la:
021 323 00 20
0740 10 10 34

Strada Cernica nr. 101, Pantelimon