Editura Viata si Sanatate pe Issuu
Editura Viata si Sanatate pe Facebook
Editura Viata si Sanatate pe Twitter
Editura Viata si Sanatate pe Youtube
Editura Viata si Sanatate

Bun venit,
Vizitator (Login)

Cos de cumparaturi

 

24-11-2016

Am pregătit cartea „Evanghelia de pe Patmos” - 365 de mesaje devoționale din cartea Apocalipsei pentru viața de zi cu zi.

Cartea va fi disponibilă în format epub pe platforma kobo începând cu data de 28 noiembrie. Până atunci vă invităm să verificați o versiune de test disponibilă aici: https://goo.gl/4eot2K

Cartea poate fi citită cu orice aplicație care recunoaște fișiere epub (iBooks, GoogleBooks, Kobo eBooks etc).

Despre carte:
Volumul de față nu seamănă cu niciun altul care a fost scris înainte despre cartea Apocalipsei. Citind peste 1000 de titluri diferite despre cartea Apocalipsa, autorul mărturisește că nu a descoperit pe cineva care să fi încercat în mod constant să extragă din Apocalipsa aspecte practice, de zi cu zi pentru viață.

Astfel, în acest devoțional zilnic nu vom căuta semnele sfârșitului sau o înțelegere mai profundă a evenimentelor ultimelor zile ale istoriei pământului. Nici nu vom analiza fiarele în detaliu ca simboluri ale evenimentelor zdrobitoare din istorie. În schimb, vom căuta în „descoperirea lui Isus Hristos” genul de gânduri pentru viața de zi cu zi care ne pot face gata pentru ceea ce va urma.


Ziua Portilor Deschise, ediția 2015

06-11-2015

Avem plăcerea să vă comunicăm faptul că în data de 16 noiembrie 2015, Editura Viață și Sănătate oferă o reducere de 20% la toate titlurile de carte, Biblii, cadouri și alte produse ce conțin un mesaj creștin valoros.

 

 

Premiu special pentru „Poiana cu izbuc”

11-09-2015

Volumul de poezie creştină Poiana cu izbuc, semnat de autorul Ion Buciuman, a primit Premiul Special al Juriului (la secţiunea Volume), în cadrul Festivalului concurs de creaţie literară (poezie religioasă) CREDO.

web developed by ammadeuss vision